Yurt dışından sigara getirmek

Therapie TAXI

Hectopat
Katılım
1 Ekim 2019
Mesajlar
820
Çözümler
4
Bildiğiniz üzere sigaralara 5 lira kadar zam geldi. 20 lira olan Parliament oldu 25 lira. Ben de hem ucuza getirmek için hem eski paket sigaraların tatları daha güzel olduğu için yurt dışından almaya/getirmeye karar verdim tabii olursa. Yurt dışına çıkmadan veya havalimanlarındaki duty free shoplar haricinde alabileceğim bir yer veya getirebileceğim bir yöntem var mıdır? Trakya'da yaşıyorum.
 
Son düzenleme:
Yurtdışına sürekli olarak girip çıkan birini bulup ondan istemeniz gerek. İçicisi benim, satmak amaçlı değil diyerek tek seferde 2 kartona kadar getirebiliyor yanında.
 
Yurt dışına sürekli olarak girip çıkan birini bulup ondan istemeniz gerek. İçicisi benim, satmak amaçlı değil diyerek tek seferde 2 kartona kadar getirebiliyor yanında.

Onu biliyorum fakat öyle biri yok çevremde maalesef. Bulgaristana yılda 1 giden arkadaşlarım var sadece. Bana da aylık 2 karton lazım yani.
 
Yurt dışında da sigara pek ucuz değil ki? Yunanistan'da ortalama paket 5 Euro. Hadi olsun 2 Euro. Yine 30 lira ediyor. Acaba ne düşünüyorsun? 10 cent falan mı sigara? :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı