Buradaki durum varsa resmi gazetede yürürlük tarihinden sonra denetim başlar. Kutusu vb olmadığı takdirde ben hala sorun olacağını düşünmüyorum.
Kıbrıs durumuna gelince. Kendi kullandığınız telefonu götürmezsiniz(eğer bu bilgiler doğruysa)yeni aldığınız ürünle gümrükten geçebilirsiniz.(tamamen tahmini)zaten kayıt vergi vb yurt dışı ürün Türkiye fiyatıyla eşitlenmedi mi?
Malesef ya hiç bir şey olmayacak yada herşey çok kötü olacak. Bu riski alsam mı almasam mı bütün mesele bu.O zaman işiniz biraz şansa kalmış diyelim.
Hangi hava alanına indi arkadaşınız ankaraya inicemde ben.Hayır benim arkadaşım yurt dışından iPhone 13 aldı buraya geldi hiçbir şey olmadı.
AKP nin 20 yıldır yönettiği ülkede ben şaşırmıyom artık hiç bir şeye %52 hak ediyor da bizde yanıyoz işte.Ben gündemi takip etmiyorum şahsen. Hala anlamıyorum. 2000 küsur milenyum bir çağda, bu uygulamalar çok düşündürücü. Zaten verginin bile çeşitli vergisi alınıyor. Bu tür uygulamalar ülke prestijini yıkıyor. Sanki kutusuz üründe şansınız biraz daha yüksek gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.