Yurt dışından ürün getirilip nasıl satılır?

DarkJester

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2020
Mesajlar
92
Merhaba, yurt dışından teknolojik ürünler getirip satmak istiyorum. Kulaklık, bilgisayar parçaları, klavye vesaire gibi. Bunları e-ticaret sitelerinde nasıl satarım? Yaş sınırı, vergi vesaire var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E-ticaret sitelerinde vergi levhası gerekiyor bu da şirket kurmanız anlamına gelir. Yurtdışından topluca getirecekseniz Alibaba'dan getirebilirsiniz ama kar edebilmek için 1000 tane falan getirmeniz lazım en azından. Şirket kurmak için 18 yaş sınırı var. Fakat babanızın veya bir akrabanızın dükkanı varsa onun üzerine de açabilirsiniz.
 
Satış yapman için şirket açman gerekiyor, doğal olarak yaş sınırı 18, ayrıca fatura keseceğin için vergi ödeyeceksin. Gittigidiyor gibi siteler ürününü listelemek için vergi levhası dahi istiyor.
 
E ticaret sitelerinin çoğunda mağaza açmak için vergi levhası istiyor. Vergi levhanızın olması gerekli. Onun haricinde 2. el sitelerinde satabilirsiniz.
 
O işlerin karlılığı bitti hocam şu vergilerden sonra. Hem ayrıca artık herkes her yerden getirtiyor, herkes kurt olmuş. Sokaktaki amca hangi bitcoinin alınması gerektiğini konuşuyor. 5 sene önce olsa iyi para yapardınız.
 

Geri
Yukarı