Yurt dışından vergi dahil 37 dolar olan forma gelir mi?

Gideon

Megapat
Daha fazla  
Billin Home bu siteden forma almak istiyorum. Almak istediğim forma kargo dahil 23 dolar gösteriyor. Vergi dahil 37 dolar yapıyor değil mi? Ekstradan bir ücret, vergi çıkartırlar mı? Bir de bu çıkan vergiyi kapıda mı ödüyoruz? Bu 30 euro kısıtlaması geldiğinden beri Temu hariç alışveriş yapmadım, bilmiyorum sistemi.

Billin Home bu siteden forma almak istiyorum. Almak istediğim forma kargo dahil 23 dolar gösteriyor. Vergi dahil 37 dolar yapıyor değil mi? Ekstradan bir ücret, vergi çıkartırlar mı? Bir de bu çıkan vergiyi kapıda mı ödüyoruz? Bu 30 euro kısıtlaması geldiğinden beri Temu hariç alışveriş yapmadım, bilmiyorum sistemi.
Hiç güvenilir bir siteye benzemiyor. Açık konuşucam siteye girdiğimde bile sistemime virüs girmiş gibi hissettim. Güvenilir olduğundan emin değilsen alma. Temudan giysi alınmaz, hatta genel olarak yurtdışından giysi alınmaz.

Hiç güvenilir bir siteye benzemiyor. Açık konuşucam siteye girdiğimde bile sistemime virüs girmiş gibi hissettim. Güvenilir olduğundan emin değilsen alma. Temudan giysi alınmaz, hatta genel olarak yurtdışından giysi alınmaz.
Yurtdışını bilmem de Çinden tekstil ürünü alınmaz son derece haklı o konuda

Hocam 27 euroyu geçen ürünlerde gümrükte kalıyor ürün. Gümrük müşavirliğine başvuruyorsunuz onlar size bir sorumlu atıyorlar o şekilde gümrükten teslim alıyorsunuz malı. E tabi tüm bu işlemler de ekstradan maliyet oluyor. Ne kadar tutar bir fikrim yok.

Buna katılıyorum. Türkiye'de yaşayan İngiliz bir arkadaşım Mercedes'in F1 takımının polarını almıştı İngiltere'den. Üstünde "Made In Türkiye" yazıyordu. 😄

Gelir de gümrükten geçiremezsiniz.
Eğer kargo bedava ya da 3 euro'dan az ise ise vergiler dahil 27 Euro geçmemesi lazım zira bedava kargoyu da 3 Euro sayıyorlar.
Eğer kargo 3 Euro'dan fazla ise 30-kargo bedelini geçmemesi lazım.

Buna katılıyorum. Türkiye'de yaşayan İngiliz bir arkadaşım Mercedes'in F1 takımının polarını almıştı İngiltere'den. Üstünde "made ın Türkiye" yazıyordu. 😄

Çünkü dünyadaki en kaliteli tekstil üretimi yapılan ülkeyiz. Zaten çoğu kaliteli markanın etiketinde de Türkiye ifadesini görebilirsiniz. Ama biz kendi ülkemizde üretilen ceketi, formayı, kabanı bile zor alıyoruz.

Arkadaşlar ürün kargosu dahil 23 dolar. 23 doların üstüne %60 vergi eklendiğinde 37 dolar yapıyor. %60 vergi dışında bir ücret çıkar mı diye sormuştum.

Geri
Yukarı