Yurt içi 13 vs Yurt dışı 15

Corolla

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M K
1 TB Kingston KC3000
16 GB 3600 Mhz Ram
Meslek
Yok
Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım. 13 TR mi yoksa 15 yurt dışı mi? iPhone 15'ler hoşuma gidiyor fakat yurt dışı almak riskli geliyor bana. Özellikle Türkiye'de 3 milyon kişinin vergisiz telefon kullandığını görünce devletimiz buna el atar diye düşünüyorum. Bir de yok çift SIM, yok ikinci iPhone bana konfor ve serilik açısından mantıklı gelmiyor. Onun harici TR 13'ten çok çok ucuza 15 Pro alabilirim fakat dediğim gibi riskli geliyor. Daha telefon aldığım yok fakat sizin verdiğiniz yönelgelere göre bir iPhone alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım. 13 TR mi yoksa 15 yurt dışı mi? iPhone 15'ler hoşuma gidiyor fakat yurt dışı almak riskli geliyor bana. Özellikle Türkiye'de 3 milyon kişinin vergisiz telefon kullandığını görünce devletimiz buna el atar diye düşünüyorum. Bir de yok çift SIM, yok ikinci iPhone bana konfor ve serilik açısından mantıklı gelmiyor. Onun harici TR 13'ten çok çok ucuza 15 Pro alabilirim fakat dediğim gibi riskli geliyor. Daha telefon aldığım yok fakat sizin verdiğiniz yönelgelere göre bir iPhone alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Şu anki durumda kesinlikle yurt içi bence.

YD bulaşılmaz bence.

Yurtiçi 12'yi bile YD 15'e tercih ederim. Çift telefon derdi bitmez. Yaşadım zamanında. 2 iPhone taşısan, tek telefonla iCloud sayesinde sms, arama yapabiliyosun ama internet kopması oluyor sürekli. 1 Android, 1 iPhone olsa sms ve aramayı diğer telefondan yapma derdi var. 4 ay çift telefon taşısam ne olur ki dersin bir bakarsın yarın bir gün kayıtsız kullanım süreleri kısalır al başa dert.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı