Yurt içi iPhone 11 vs yurt dışı iPhone 13 Pro Max

Arladaşlar sizce hangisi tercih edilmeli?
iPhone 13 Pro Max henüz aktif edilmemiş, sıfır cihaz. 20.000 TL.

Yanında iyi çeken bir telefon varsa 13 Pro Max iyidir. Ama telefon yan sanayi parçalardan toplanmış olma ihtimali var. Onun için elden alacaksanız laptop götürüp 3UTools'tan değişeen parça kontrol edin. Kargo ise kargo geldiğinde başka telefondan video kaydını başlatıp 3UTools'tan parçalara bakın. Elinizde kanıt olur.

Sizin için kayıt problem olmayacaksa 13 Pro Max tercih edilebilir. Kayıt işini halledebilirim diyorsanız 13 Pro Max alın. Galiba onun için günübirlik Gürcistan'a gidip geliyorlardı. Detayını tam bilmiyorum.

Yanında iyi çeken bir telefon varsa 13 Pro Max iyidir. Ama telefon yan sanayi parçalardan toplanmış olma ihtimali var. Onun için elden alacaksanız laptop götürüp 3UTools'tan değişeen parça kontrol edin. Kargo ise kargo geldiğinde başka telefondan video kaydını başlatıp 3UTools'tan parçalara bakın. Elinizde kanıt olur.
Sağolun uygulama için hocam, bulunduğum şehirde elden alacağım ama dediğiniz uygulamayla kontrol edeceğim alırsam, bunu bildiğim iyi oldu sağolun.

Sizin için kayıt problem olmayacaksa 13 Pro Max tercih edilebilir. Kayıt işini halledebilirim diyorsanız 13 Pro Max alın. Galiba onun için günübirlik Gürcistan'a gidip geliyorlardı. Detayını tam bilmiyorum.
Hocam 13 Pro Max alırsam sim kartı süresi dolduktan sonra yanına İPhone 7 alıp 2 telefon kullanmayı planlıyorum. Kayıt çokta dert değil diyebilirim.

Sağ olun uygulama için hocam, bulunduğum şehirde elden alacağım ama dediğiniz uygulamayla kontrol edeceğim alırsam, bunu bildiğim iyi oldu sağ olun.

Hocam 13 Pro Max alırsam SIM kartı süresi dolduktan sonra yanına iPhone 7 alıp 2 telefon kullanmayı planlıyorum. Kayıt çok da dert değil diyebilirim.

Hocam bende iPhone 7 var. Köyde çekmesi biraz sıkıntılı. Daha süt model olursa iyi çekecektir.

O halde 13 Pro Max hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı