Arladaşlar sizce hangisi tercih edilmeli?
iPhone 13 Pro Max henüz aktif edilmemiş, sıfır cihaz. 20.000 TL.
iPhone 13 Pro Max henüz aktif edilmemiş, sıfır cihaz. 20.000 TL.
Bu nasıl mantık arkadaş. Hani yılda 16 ay desen bir yıl 12 ay, 16 ay sonra sim kart devre dışı desen oda yanlış.O 13 pro maxi alsan 16 ay kullanırsın ben yerinde olsam 13 pro max alırdım
Hocam senede 8 ay kullanım hakkı var. Bu sene bitse bile diğer senede 8 ay gelecek kafadan 1.5 sene kullanıyorBu nasıl mantık arkadaş. Hani yılda 16 ay desen bir yıl 12 ay, 16 ay sonra sim kart devre dışı desen oda yanlış.
Arladaşlar sizce hangisi tercih edilmeli?
iPhone 13 Pro Max henüz aktif edilmemiş, sıfır cihaz. 20.000 TL.
Hocam senede 8 ay kullanım hakkı var. Bu sene bitse bile diğer senede 8 ay gelecek kafadan 1.5 sene kullanıyor.
Sağolun uygulama için hocam, bulunduğum şehirde elden alacağım ama dediğiniz uygulamayla kontrol edeceğim alırsam, bunu bildiğim iyi oldu sağolun.Yanında iyi çeken bir telefon varsa 13 Pro Max iyidir. Ama telefon yan sanayi parçalardan toplanmış olma ihtimali var. Onun için elden alacaksanız laptop götürüp 3UTools'tan değişeen parça kontrol edin. Kargo ise kargo geldiğinde başka telefondan video kaydını başlatıp 3UTools'tan parçalara bakın. Elinizde kanıt olur.
Hocam 13 Pro Max alırsam sim kartı süresi dolduktan sonra yanına İPhone 7 alıp 2 telefon kullanmayı planlıyorum. Kayıt çokta dert değil diyebilirim.Sizin için kayıt problem olmayacaksa 13 Pro Max tercih edilebilir. Kayıt işini halledebilirim diyorsanız 13 Pro Max alın. Galiba onun için günübirlik Gürcistan'a gidip geliyorlardı. Detayını tam bilmiyorum.
Sağ olun uygulama için hocam, bulunduğum şehirde elden alacağım ama dediğiniz uygulamayla kontrol edeceğim alırsam, bunu bildiğim iyi oldu sağ olun.
Hocam 13 Pro Max alırsam SIM kartı süresi dolduktan sonra yanına iPhone 7 alıp 2 telefon kullanmayı planlıyorum. Kayıt çok da dert değil diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.