Yurt içi iPhone 11 vs yurt dışı iPhone 13 Pro Max

O halde 13 Pro Max hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
Sağolun hocam, şimdiden teşekkür ederim

Hocam bende iPhone 7 var. Köyde çekmesi biraz sıkıntılı. Daha süt model olursa iyi çekecektir.
Hocam maalesef daha üst modeli bütçeyi çok yorar benim. İPhone 7 ve 8 arasında fiyat farkı oldukça fazla. İdare edeceğiz artık.

Bence hiç bulaşmayın hocam yurtiçi en iyisi.Bende yurtiçi SE 2020 vardı.Çok temizdi 128GB pil yüzdesi de 91'di. Gittim yurtdışı 12 Pro'yla takasladım elimde de iPhone 7 vardı birlikte kullanmayı denedim ama sürekli kişisel erişim noktası kendiliğinden kapanıyor o yüzden aramalarda 12 Pro'ya düşmüyordu. Zaten çift telefon kullanmak tam bir çile iPhone 7 olunca yanına birde powerbank gerekiyor. En iyi yurtiçi,yurtiçinden şaşmayın derim.

Yok ben 4 ay sadece iPhone 7'yle idare ederim diyorsanız anca öyle alınabilir.

Elimizde kalır hocam, 7 iyidir bence ya 8 düşünmüyorum. Paramparça 8 yerine temiz 7 daha kullanışlı olacaktır nezlimce.

Hocam anakartta sıkıntı yoksa hiçbir şey olmaz. Tabii telefona bunlar yapıldıysa anakarta ne yapılmıştır kim bilir. Şansa.

Hocam 13 Pro Max'i benim dediğim gibi çift telefon kullanan tanıdığım var, Androidle beraber kullanıyor. Zannediyorum İPhone'yi kamera ve gösteriş niyetine kullanıyor. Bende öyle yapabilirim açıkçası, elimdeki Realme C25 modelinin bataryası da iyi gidiyor. Belki de öyle kombinlerim

Android'le çağrı vb. iletebiliyor mu? Ben de yurtdışı almayı düşünüyordum ama üstüne daha düşük bir telefona da para vermemek için vazgeçmiştim. Her yerde iCloud'la ilgili bir şeyler geçiyor ama hiç iPhone kullanmadığım için bilmiyorum.

Geçmiyor zannediyorum. Aramaları vs Android'den cevaplarım, internet paylaşımıyla WhatsApp'ı İphone'ya kurarım diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…