Yurt içi iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 15 Pro

AMDİslemci

Hectopat
Daha fazla  
13 TR garantili 33999 TL, 15 Pro ise 29500 TL. Hangisini alsam sizce garanti vs sıkıntı yaşanır mı 15 Pro da?

Reis bilmiyorum ya garanti iyi güzel hoş da bence sırf onun için 60 Hz e kendini mahkum etmeye gerek yok 15 Pro net

Yenilenmiş 11 Pro var 512 GB 18000 TL nasıl? Teknosa'da.

Yenilenmiş cihazlara hiç bulaşma hocam içinde ne değiştikleri belirsiz. TR cihazı istersen ikinci elde 13 Pro kovalayabilirsin. Yurt dışı pek önermiyorum 4/4 olayı değişirse mağdur olabilirsin.

Yenilenmiş cihazlara hiç bulaşma hocam içinde ne değiştikleri belirsiz. TR cihazı istersen ikinci elde 13 Pro kovalayabilirsin. Yurt dışı pek önermiyorum 4/4 olayı değişirse mağdur olabilirsin.

S22'den geçeceğim IOS'un 60 hzi bence gayet iyi 13 mantıklı gibi.

3 gün önce bende ikinci elle uğraşmamak için Amazon'dan 13 128 GB aldım. iOS 18.1 yüklü şekilde şimdilik bir sorunu yok.

Bende Amazon'dan beyaz rengini almayı düşünüyorum hayırlı olsun kaç saat ekran süresi alıyorsunuz.

Ben yabancı uyrukluyum yurtdışına gidip geliyorum o yüzden Türkiye'den iki kat fiyat ödemek mantıksız geliyor. Yd bana göre daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…