Yurt içinde telefon alırken dikkat edilmesi gereken kurallar nelerdir?

kasilis01

Hectopat
Katılım
11 Temmuz 2011
Mesajlar
402
Hocam merhabalar. Amerika'dan telefon getirtecektim, çeşitli sebeplerle olmadı. Şimdi Türkiye'de bunu getirip satanlarla ilgili bir araştırma yapıyorum. Sahibinden.com vb yerlerde bu ürünü satan şahıslar var. Peki ürünümün clone olmadığını ya da imei kopyalı olmadığını ya da herhangi bir şekilde dolandırılmayacağımı nasıl öğrenebilirim? Tek tek anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Hocam ben o telefonu muhtemelen root ederim, garantinin bir albenisi yok benim için. Telefon clone çıkmasın, tüm fonksiyonlarını eksiksiz yerine getirsin,yarın bir gün başıma bela olmasın yeter.
 
Hocam 2. el düşünmüyorum,sonuçta elektronik üründe hasarlı çıkma riski yüksek ve ben artık servislerle uğraşmaktan bıktım. Tr'den almaya kalktığım zaman üstüne çok para biniyor, peder bey razı olmuyor. En son Galaxy Nexus'ta karar kıldım, onu getirtiyorum. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı