Yurtdışından 70$ altı klavye önerisi

thebizzon

Megapat
Daha fazla  
CK108 modeli alınabilir. Alternatif olarak bunu öneririm. Her switch çeşidi mevcut bunda. Bir tanesine bağlı kalmıyorsun. Hangisini istiyorsan alabilirsin. :)
Mantistek® GK2 104 Keys NKRO RGB Blue Red Black Brown Switch Mechanical Gaming Keyboard
Mekaniğin önemi yok değil. Basış hissiyatı ve çıkardığı ses bile yeterli. Motospeed alabilirsiniz. Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum.
Amazon.com: G.SKILL RIPJAWS KM780R MX Mechanical Gaming Keyboard, Cherry MX Red: Computers & Accessories aklımda bu var arkadaşlar bunda karar kıldımda 14 dolar kargo var prime olup bedava getirtebilirmiyim acaba sonra iptal ettirsem ücretsiz prime üyeliğide?

Yusuf Ensar Ertan bi yardımcı olurmusun?

Amazon.com: G.SKILL RIPJAWS KM780R MX Mechanical Gaming Keyboard, Cherry MX Red: Computers & Accessories aklımda bu var arkadaşlar bunda karar kıldımda 14 dolar kargo var prime olup bedava getirtebilirmiyim acaba sonra iptal ettirsem ücretsiz prime üyeliğide?

Yusuf Ensar Ertan bi yardımcı olurmusun?
Böyle bir işleme gerek yok. Amazon ile konuşun ben öğrenciyim ve bu benim ilk alışverişim kargo ücreti yüksek geldi diyin onlar siliyorlar genellikle.

Böyle bir işleme gerek yok. Amazon ile konuşun ben öğrenciyim ve bu benim ilk alışverişim kargo ücreti yüksek geldi diyin onlar siliyorlar genellikle.
1. resim ürünün linkinde ( Shipping & Import Fees Deposit to Turkey) yazıyor sepete gidince böyle diyor yani alsam kargo parası kesmicek değilmi 2. sorum brown yada red alıcam ama brown daha iyi gibi 3. ürün 74.99$ vergi kesmez değilmi?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    3,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 3.PNG
    3.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 93
-Vergi kesmez.
-Kargoyu sildirmen için amazon ile iletişime geçmen gerek.
-Hangi tür oyunlar oynuyorsun ?
cs go ya sardım bu arada arada lol oynuyorum moba ama çoğu oyunum fps tekrara atayımda fotoyu kafam karışık aga sepete gidince kargo bedava yazıyor anlamadım ama ürün linkinde 14$ ücret yazıyor anlamadım acaba ilk siparişim diye bana kıyakmı geçtiler

Dosya Ekleri

• 3.PNG
    3.PNG
    22,2 KB · Görüntüleme: 95
Ben Motospeed CK104 Blue Switch kullanıyorum banggooddan 150₺ almıştım. Baya iyi ama geceleri tuş sesi rahatsız edebilir. Renkleri mükemmel şuan hiçbir sıkıntısını görmedim. CK108 daha da güzel ben de almayı düşünüyorum. Bu klavyemi satınca yeni model Motospeed klavyelerine yöneliceğim. İyi forumlar. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı