Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 27 Haziran 2012 #1 Almanya'daki tanıdıklar laptop gönderebileceklerini söylediler. Aklıma 2 soru takıldı. Birincisi garantisi Türkiye'de geçerli olacak mı ? İkincisi ise klavye olayını nasıl çözeceğiz ? Bakmadan yazıyorum gerçi ama yine de ß filan olacak klavyenin üzerinde. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim ? MSI'ın GE60'ını getirttirmeyi düşünüyorum.
Almanya'daki tanıdıklar laptop gönderebileceklerini söylediler. Aklıma 2 soru takıldı. Birincisi garantisi Türkiye'de geçerli olacak mı ? İkincisi ise klavye olayını nasıl çözeceğiz ? Bakmadan yazıyorum gerçi ama yine de ß filan olacak klavyenin üzerinde. Bunun dışında herhangi bir sorunla karşılaşabilir miyim ? MSI'ın GE60'ını getirttirmeyi düşünüyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Haziran 2012 #2 MSI'ın 1 yıl uluslararası garantisi var diye biliyorum. Klavye ise sorun olmaz. ß tuşunun üstnde B de yazıyor...
MSI'ın 1 yıl uluslararası garantisi var diye biliyorum. Klavye ise sorun olmaz. ß tuşunun üstnde B de yazıyor...
Ö Ömer Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2012 Mesajlar 3.204 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2012 #3 GE60 Almanya'da kaç Euro? Çünkü sanalmarketim, inventus, nova gibi yerler varken artık yurt dışıyla fiyat farkı çok azaldı. Euro fiyatıyla buradaki fiyatı karşılaştırıp karar vermen daha iyi olabilir. ^^
GE60 Almanya'da kaç Euro? Çünkü sanalmarketim, inventus, nova gibi yerler varken artık yurt dışıyla fiyat farkı çok azaldı. Euro fiyatıyla buradaki fiyatı karşılaştırıp karar vermen daha iyi olabilir. ^^
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 27 Haziran 2012 #4 Kesinlikle öyle. Artık yurt dışından ürün almanın pek espirisi kalmadı.