Yurtdışından Xbox Series S almak

Kankam bu depozito ücretinden ne kadarını geri alabildin.

Daha urun ulasmadi elime geldikten sonra 90 gun icinde iade ediliyor diye duydum bu covid mutasyonu yizunden yavas calisiyor.

Daha urun ulasmadi elime geldikten sonra 90 gun icinde iade ediliyor diye duydum bu covid mutasyonu yizunden yavas calisiyor.

Tamamdır. Bende almayı düşünüyorumda ne kadarını geri vereceklerini bilemedim. Ürün eline ulaştığında bilgilendirirsen sevinirim.

DHL tarafından aranıp t.c kimlik numaram alındı. Bir şey olursa yazarım.
Bu arada son güncelleme yapıyorum. Az önce mesaj geldi. Gümrükten başka bir şey istenmeden geçmiş.

Dosya Ekleri

• IMG_20201222_140423.jpg
    84,2 KB · Görüntüleme: 253
Son düzenleme:
Ben bugün aldım. Üstteki arkadaşın dediği kişi benim. Vergiler dahil 385 Euro civarı bir fiyat çıkıyor. Satıcı Amazon ise sıkıntı çıkmaz bizim yerimize Amazon hallediyor gümrüğü.
Kaç günde geldi ve almanyadanmı aldın fransamı

5 günde geldi. Almanya'dan aldım.

Kanka sa. Bayağı bir zaman geçti bu konuşmanın üzerinden. Bende perşembe aldım amazon.de üzerinden. Birkaç sorum var. Performansı iyi mi? İçinden Game Pass çıktı mı? Garanti süresi 1 yılamı düştü yoksa halen 2 yıl mı? Depolamanın ne kadarını kullandın? Cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…