Yurtiçi Kargo adına sahte fatura kesilebilir mi?

Katılım
5 Haziran 2018
Mesajlar
364
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa: PHANTEKS White Eclipse P400A
Güç kaynağı: FSP 600W 80+ Psu
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ekran kartı: Sapphire Nitro+ 6600XT
Anakart: Gigabyte b450 SH2
Ram: Corsair Vengeance 2x8 3000mhz
SSD: Kingston Kc3000 1TB
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben sahibinden üzerinden konuştuğum birinden RTX 3070 ekran kartı almak istedim GET ile almak istedim daha önce hiç GET alışverişim olmadı kendisi bana Yurtiçi Kargo'nun fatura kesme hizmeti olduğunu faturaya ürünün modelini ve 0 olduğunu yazıcaklarını söyledi kabul ettim kendisi kargoladı. Fatura fotosunu bana yolladı adıma faturalanmış benim numaram benim adresim ancak yurtiçini aradığımda numarama kayıtlı bir kargo bulunamadığını söylediler. Ürünü kargoya 17:46 da vermiş yani kapanışa yakın. Şu anda saat 19:30 acaba kapanışa yakın olduğu için böyle bir sorun olmuş olabilir mi? Bana gönderdiği faturada gönderi no kısmından 3 rakam yıldız olarak görünüyor zaten öyle olması lazımmış. Anladığım kadarıyla sizce bu arkadaş sahte fatura tarzı bir şey yapabilir mi yoksa boşuna mı heyecan yapıyorum? Faturada ürünün modeli ve sıfır olduğu yazıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kargo şirketinin ürüne fatura kestiğini ilk defa duydum. Benim öyle bir deneyimim olmadı. Gelecek yorumları ben de merak ettim. GeT ile aldıysanız iade edersiniz olumsuz bir durumda. GeT ile işlem yapmadıysanız ben bu işte bir pislik beklerim.
 
Yurtiçi Kargo'nun size ürün faturası kesmesi yani satış yapması için o ürünü daha önceden başka bir fatura ile stoğuna almış olması lazımki bu bana biraz zor bir ihtimal gibi geliyor.

Size ancak hizmet faturası ya da kapıda ödeme faturası kesebilir kapıda ödeme faturasıda aracılık hizmeti olarak kabul edilir.
 

Geri
Yukarı