Yurtiçi Kargo tahmini teslimat süresi çok uzun

DarkAngel789

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2021
Mesajlar
882
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Arkadaşlar benim Yurtiçi Kargo'dan siparişim vardı. Bugün kargoya verildi. Benim olduğum yerle ürünü istediğim yer arasında 1300 kilometre var ve Yurtiçi Kargo 3 iş günü diyor kargo kaç günde gelir? Sitesinde ama siparişimin tahmini teslimat süresi 8 Mart diyor. Bundan daha kısa sürede gelir mi?
Not: Daha önce de aynısını yaşadım 1 hafta yazıyordu ama 2 günde gelmişti.
 
Tahminen 2 günde bulunduğunuz şehre gelir. Dağıtıma 3.gün çıkar. Benim kargolarım da ortalama 1000-1300 km mesafeden gelip, genellikle bu şekilde oluyor.
 
Ne yapabiliriz? Tahmini teslimat süresi, genel teslimat süresinden daha fazla olur ki 2 gün içinde gelmeyip 3. gün geleceği zaman başları ağrımasın diye. Eğer beklentiyi yüksek tutarsanız bekleneni vermediğiniz zaman çok başınız ağrır. Ayrıca Türkiye'nin en büyük birinci ilinden ikinci iline 2 günde getirirlerken 1300 km'lik bir mesafeye 3 günü çok bulmanız çok saçma.
 
Ne yapabiliriz? Tahmini teslimat süresi, genel teslimat süresinden daha fazla olur ki 2 gün içinde gelmeyip 3. gün geleceği zaman başları ağrımasın diye. Eğer beklentiyi yüksek tutarsanız bekleneni vermediğiniz zaman çok başınız ağrır. Ayrıca Türkiye'nin en büyük birinci ilinden ikinci iline 2 günde getirirlerken 1300 Km'lik bir mesafeye 3 günü çok bulmanız çok saçma.

Öncelikle ben uzun bulmadım zaten tahmini süre yazıyor abartılacak bir süre bu 5 gün evet pandemi dönemindeyiz ama en fazla 3 günde gelir normalde zaten bu konuyu açmamdaki asıl sebep buydu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı