Yurtiçinde orijinal R36s satan var mı?

İşte aynısını Datafrog da yapıyormuş hocam. O yönden rahatım yani. Oradan sipariş ederseniz ve klon çıkarsa (ki klon çıkanlar olmuş) elinizdeki cihazı istemeden yenisini yolluyorlar. Aklınızda bulunsun.

Hocam tekrardan selam. Bugün konuştuğum 2 kişiye Datafrog'tan satın aldıkları R36S'leri geldi. Biri mor, diğeri de siyah olanı aldı ve iki cihaz da orijinal. Benimki de yolda. Ortalama 1 hafta 10 gün içinde gelir. Bence isterseniz sipariş edin siz artık. Beni beklemeyin. Çünkü yakın zamanda yine tatile girecekler. Tatilleri uzun da sürebilir Çinlilerin. Bu yüzden sizin kargo süreci çok uzayabilir. Bakın 1 hafta tatile girdi adamlar, benim kargo 10 gün gecikmiş olacak şimdi. Fazladan 10 gün beklemiş oldum. Yani tabii yine siz bilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsam direkt sipariş verirdim.

Mümkünse cihazın resimlerini paylaşabilir misiniz?

Mümkünse cihazın resimlerini paylaşabilir misiniz?
Hocam henüz benim cihazım gelmedi. Genel olarak cihazı merak ettiğiniz için mi resim istediniz yoksa orijinal olup olmadığını mı kontrol edeceksiniz? Eğer öyleyse, konuştuğum 2 kişiye bariz orijinal olup olmadığını gösteren 1-2 test yaptım ve doğruladım. Kesin olarak orijinaller. Zaten 1 tane test bile yeter. Cihaz tamamen kapalıyken şarja takıldığında ekranda şarj ikonu varsa klon, yoksa orijinaldir.

Hocam henüz benim cihazım gelmedi. Genel olarak cihazı merak ettiğiniz için mi resim istediniz yoksa orijinal olup olmadığını mı kontrol edeceksiniz? Eğer öyleyse, konuştuğum 2 kişiye bariz orijinal olup olmadığını gösteren 1-2 test yaptım ve doğruladım. Kesin olarak orijinaller. Zaten 1 tane test bile yeter. Cihaz tamamen kapalıyken şarja takıldığında ekranda şarj ikonu varsa klon, yoksa orijinaldir.

Cihazı merak etmiştim, videolardaki gibi mi diye. Sizce şeffaf siyah mı daha iyi görünür beyaz mı?

Bir de, bunların ücretsiz ürün programı varmış, ürünü satın alıp inceleme videosu paylaşıyorsun, 90 gün içinde 5.000 izlenme gelirse ürünün fiyatını iade ediyorlarmış. Linki aşağıda.
😍FREE SAMPLE🎁 - Review and Get Double Rewards!

Cihazı merak etmiştim, videolardaki gibi mi diye. Sizce şeffaf siyah mı daha iyi görünür beyaz mı?
Hocam şahsen ben siyahçıyım. Renkli olan şeyleri pek sevmiyorum. Siyah, gri tarzı şeyler hoşuma gidiyor. Telefon alacağım zaman bile direkt düşünmeden siyahını ya da siyahı yoksa koyu grisini alırım. Kıyafetlerim bile öyle. Yazın da Acun Ilıcalı gibiyim. Siyah tişört fix :D

Her neyse. Yani size hangi rengi önereceğimi az çok tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum. Beyaz ya da mor ya da diğer bir çok rengi bana hitap etmiyor. Renk olarak çok varyasyonu var. Ama topluluğa baktığımda genellikle mor olanını alıyorlar. Belli ki insanların hoşuna gidiyor.

Beyazı değil belki ama ben size siyah ve morun resimlerini bırakayım buraya siz bakın.

r36s-2-600x600.jpg
r36s-6-600x600.jpg

Bir de, bunların ücretsiz ürün programı varmış, ürünü satın alıp inceleme videosu paylaşıyorsun, 90 gün içinde 5.000 izlenme gelirse ürünün fiyatını iade ediyorlarmış. Linki aşağıda.
😍FREE SAMPLE🎁 - Review and Get Double Rewards!
Evet biliyorum hocam. Hatta Türkiye'de bazı YouTuberlar bu şekilde hem cihazı tanıttı hem de cihazlarına verdikleri ücretin geri ödemesini aldılar. Aynı zamanda Datafrog'un sitesine girip R36S sayfasına giderseniz, orada bizim türklerden birkaç video görürsünüz. Yabancıların da birkaç videosu var.

Hocam şahsen ben siyahçıyım. Renkli olan şeyleri pek sevmiyorum. Siyah, gri tarzı şeyler hoşuma gidiyor. Telefon alacağım zaman bile direkt düşünmeden siyahını ya da siyahı yoksa koyu grisini alırım. Kıyafetlerim bile öyle. Yazın da Acun ılıcalı gibiyim. Siyah tişört fix :D

Her neyse. Yani size hangi rengi önereceğimi az çok tahmin etmişsinizdir diye düşünüyorum. Beyaz ya da mor ya da diğer birçok rengi bana hitap etmiyor. Renk olarak çok varyasyonu var. Ama topluluğa baktığımda genellikle mor olanını alıyorlar. Belli ki insanların hoşuna gidiyor.

Beyazı değil belki ama ben size siyah ve morun resimlerini bırakayım buraya siz bakın.

Eki Görüntüle 2418033Eki Görüntüle 2418034

Evet biliyorum hocam. Hatta Türkiye'de bazı YouTuber'lar bu şekilde hem cihazı tanıttı hem de cihazlarına verdikleri ücretin geri ödemesini aldılar. Aynı zamanda Datafrog'un sitesine girip R36s sayfasına giderseniz, orada bizim türklerden birkaç video görürsünüz. Yabancıların da birkaç videosu var.
https://datafrogx.com/cdn/shop/files/2_3.jpg?v=1738840443
https://datafrogx.com/cdn/shop/files/1_3.jpg?v=1738840443
Şahsen mor bana da hitap etmiyor pek, siyah düşünüyordum (beyaz olanın kutusu tek renk değil, siyah kutu daha güzel), kesinleşmiş oldu. Artık parayı biriktirme zamanı :D

https://datafrogx.com/cdn/shop/files/2_3.jpg?v=1738840443
https://datafrogx.com/cdn/shop/files/1_3.jpg?v=1738840443
Şahsen mor bana da hitap etmiyor pek, siyah düşünüyordum (beyaz olanın kutusu tek renk değil, siyah kutu daha güzel), kesinleşmiş oldu. Artık parayı biriktirme zamanı :D
Hocam o zaman siyah alıyorsunuz değil mi? Bu arada bilmiyorum biliyor musunuz; Datafrog'ta gümrüğe takılma durumu falan da yok. Ayda 1 ürün aldığınız sürece istediğiniz fiyatta ürün alabilirsiniz kendilerinden. 10-20 dolar olarak geçiyorlar değerini. Aslında şu an finansal durumunuz el verse, 2 indirim birden kullanılıyor mu bilmiyorum (galiba kullanılıyor) hem Datafrog'un kendi verdiği %5 hem de Sevgililer Günü %10 indirimi var şu an. %15 indirimle hem de çantalı, joystick coverli + 2x ekran koruyuculu set 1.987 TL'ye falan geliyor. Şu sıralar cihazı alan baya uyguna almış olacak.

Hocam o zaman siyah alıyorsunuz değil mi? Bu arada bilmiyorum biliyor musunuz; Datafrog'ta gümrüğe takılma durumu falan da yok. Ayda 1 ürün aldığınız sürece istediğiniz fiyatta ürün alabilirsiniz kendilerinden. 10-20 dolar olarak geçiyorlar değerini. Aslında şu an finansal durumunuz el verse, 2 indirim birden kullanılıyor mu bilmiyorum (galiba kullanılıyor) hem Datafrog'un kendi verdiği %5 hem de Sevgililer Günü %10 indirimi var şu an. %15 indirimle hem de çantalı, joystick coverli + 2x ekran koruyuculu set 1.987 TL'ye falan geliyor. Şu sıralar cihazı alan baya uyguna almış olacak.
Gümrük olayını yeni öğrendim, o zaman adamlar bu işi biliyor da yapıyor :D
Şimdi denedim, iki kodu birden kullanamıyorum malesef, ikinciyi girince ilk yazdığım kod siliniyor. Acaba kendi kendime referans linki kullanıp 7% geri alabilir miyim?

10-20 dolar olarak geçiyorlar değerini.
Kendilerine sormuştum mailden, cevap vermişler, aynı dediğiniz gibi.

Hi, i have some questions about the console R36S.
1) Does it come with SD card?
If yes, how many? I think it should be 2 but i just wanted to verify.
Also, which brand are the SD cards?
And what are the storage sizes of the cards?
2) Is this still applicable? 😍FREE SAMPLE🎁 - Review and Get Double Rewards!
If yes, should we publish it on only 1 platform or multiple?
How are the view counts calculated? Is it 5000 in total or 5000 in a platform?
3) I want to buy the device, but i am afraid of Turkish Customs. Is it guranteed to pass without any extra taxes?

Hello, sorry for the late reply
1. It comes with an SD card with a capacity of 64GB
2. This activity is still applicable and requires a platform with more than 5,000 views
3.We will declare the value of the package as only 5 or 10 dollars, so you don't have to worry about taxes. We also send a lot of packages to Turkey, and we haven't meet any customers said he need to pay customs duties.

Kendilerine sormuştum mailden, cevap vermişler, aynı dediğiniz gibi.
Resmi tatilde falan olmadıkları sürece sorduğunuz her soruya cevap verirler hocam. Hem de oldukça kısa bir sürede. Kendilerinden satın aldığınız bir cihaz, mesela R36S'ten örnek vereyim klon ya da tuşu, kasası kırık falan çıktığında kendileriyle iletişime geçip sorunu bildirip yenisini talep edebilirsiniz. Kaldı ki yenisini siz talep etmeden kendileri muhtemelen bu şekilde bir telafi sağlayacaklardır size. Satışını yaptıkları her ürün için 1 yıl garanti veriyorlar. İçiniz rahat olsun. Gümrükten yana da sıkıntı yaşamazsınız -ki zaten siz de sorup teyit etmişsiniz.

Aklınızda bulunsun. Ürünü aldıktan sonra yapacağınız ilk işlem direkt içerisindeki hafıza kartından kurtulmaktır. Çünkü cihaz ile birlikte gelen SD Kart, bozulmaya meyilli belirli bir markası olmayan dandik bir kart. Bu yüzden SanDisk ya da Samsung marka kaliteli bir SD Kart alıp, ArkOS'u sıfırdan güncel haliyle yükler keyfinize bakarsınız. Cihazla birlikte gelen kartın içindeki işletim sistemini de klonlar/yedeklersniz. Onun içindeki oyunları da, yeni SD Kart'a aktarır o şekilde devam edersiniz.

Cihazım Datafrog'tan geldi arkadaşlar. Dün geldi. Şu an şarjda uyuyor kendisi 😄

Cihaz kesinlikle orijinal. Bariz orijinal olduğunu gösteren tüm bulgular, bana gelen cihazımda mevcut. Gümrük vergisi, gümrüğe takılma vs. gibi bir sorun da yaşamadım. Videolarda ya da cihazı Datafrog'tan satın alanlar, sorun olmayacağını söyleseler de insanlar inatla soruyor. Ben de tekrar söylüyorum. Gümrük verisi, gümrüğe takılma gibi bir sorun yaşamadım. Gümrükte de 1 gün bile beklemeden cihaz direkt Sürat Kargo'ya verildi. 2 günde de bana ulaştı. Bölgenizde Sürat Kargo nasıldır bilmiyorum. Ona göre şubeden teslim alır ya da adresinize getirmelerini beklersiniz. Paketlemesi gayet iyiydi. Kalın, beyaz bir patpat paketine koymuşlardı. 2 tane cam ekran koruyucu, (Birini taktım hatta. Parmak izi yapmayan güzel bir ekran koruyucu), Analog koruyucuları (taktım, denedim fakat analog hareketlerini kısıtladığı için geri çıkarttım) ve çantasıyla (Çanta da gayet güzel. cihaz içine tam sığıyor. Çanta içinde fileli gözü de var) tam takım, eksiksiz, orijinal olarak elime ulaştı cihaz. Önceden aldığım 128 GB'lik Samsung Evo Plus sd kartıma da, en güncel ArkOS'umu yükleyip keyfime baktım. Arkasındaki etiketi de çıkarttım. Çok daha güzel oldu. Etiketin o yapışkan, çıkmayan kalıntılarını da bir peçeteye biraz tiner döküp, yapışkan yüzeyi silerek hallettim.

Biraz detaya girdim çünkü benim gibi ince detaylara takılan, meraklı arkadaşlar vardır. Bencil olmamak lazım. Ekstra merak ettiğiniz bir şey varsa da sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı