Yurtta beslenme nasıl olmalı?

Vay anasını umarim aynisi benim de basima gelir ne diyeyim:D Gecen gun gordum,Buharli pisiriciler var. alirsam isimi gayetde görür ama yakalanip el konmasindan korkmus ve bu düşünceyi rafa kaldirmistim :)
Yakalanmayin o zaman😀 Yarim saate isini hallet kaldir kenara. Nobet tutmuyorlar ki kapinin onunde. Kettle'i gormezden gelebiliyorlar ancak ocak gibi, pisirici gibi seylere el koyabilirler. 2.5 yil yurtta kaldim, odaya sadece 3 kere geldiler. Biri dedigim gibi, dolap icindi digeri yil basinda alkol kontrolu icindi. Oyle keyfiye cok da dolasmiyorlar. En azindan Kutahya'daki iki yurt da boyleydi.

Yoneten heriflere bagli. Lavugun teki denk gelirse yazin evine gidene kadar ruyalirini susler buharli pisiricin🤣 Ancak geneli anlattigim gibi.

Vay canına umarim aynisi benim de basima gelir ne diyeyim:D gecen gun gordum, buharli pisiriciler var. Alirsam isimi gayetde görür ama yakalanip el konmasindan korkmus ve bu düşünceyi rafa kaldirmistim :)

El konulunca bir şey olmuyor uyarı alıyorsun bildiğim kadarıyla siciline işlenmiyor dönem sonunda aleti geri alabiliyosun.

Sağ olun hocam dedilerinize dikkat edecegim, evin yerini tutmayacak ama mezun olana kadar idare edecegiz artik.Ne olursa olsun Bahaneye yer yok!💪
Çok ciddi düşüncelerin sonunda,stres kas yapmanı,zayıflamanı vb şeyleri engelleyecektir. İlk etap psikolojik sağlamlığın.
Eğer ağırlığı kaldırmayacağını düşürürsen,zihin senin o ağırlığı kaldırmayacağını emreder. Bu yüzden çok takma,yıllaar boyunca yapınca zaten gelişmeme gibi lüksü yok. 1-2 yıl böyle idare edersin,sonra gerektiren öğünleri yerine getirirsin. Başarılar dilerim :)

Çok ciddi düşüncelerin sonunda,stres kas yapmanı,zayıflamanı vb şeyleri engelleyecektir. İlk etap psikolojik sağlamlığın.
Eğer ağırlığı kaldırmayacağını düşürürsen,zihin senin o ağırlığı kaldırmayacağını emreder. Bu yüzden çok takma,yıllaar boyunca yapınca zaten gelişmeme gibi lüksü yok. 1-2 yıl böyle idare edersin,sonra gerektiren öğünleri yerine getirirsin. Başarılar dilerim :)
Teşekkür ediyorum efenim:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı