Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 7 Eylül 2022 #11 elon_muskk dedi: Ütüyü de paylaşırsın be . Genişletmek için tıkla... Tamam da babasinin ütüsü gibi her yaptiğinda benden isteyen birine de vermek istememem normal değil mi? elon_muskk dedi: Ütüyü de paylaşırsın be . Sen de hem ayranım dökülmesin hem de... Diyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin.
elon_muskk dedi: Ütüyü de paylaşırsın be . Genişletmek için tıkla... Tamam da babasinin ütüsü gibi her yaptiğinda benden isteyen birine de vermek istememem normal değil mi? elon_muskk dedi: Ütüyü de paylaşırsın be . Sen de hem ayranım dökülmesin hem de... Diyorsun. Genişletmek için tıkla... Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #12 Ayla9080 dedi: Tamam da babasinin ütüsü gibi her yaptiğinda benden isteyen birine de vermek istememem normal değil mi? Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin. Genişletmek için tıkla... Kız mısın erkek mi, kızlarda arkadaşlık nasıl oluyor tam bilmiyorum
Ayla9080 dedi: Tamam da babasinin ütüsü gibi her yaptiğinda benden isteyen birine de vermek istememem normal değil mi? Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin. Genişletmek için tıkla... Kız mısın erkek mi, kızlarda arkadaşlık nasıl oluyor tam bilmiyorum
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 7 Eylül 2022 #13 Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Ayla9080 dedi: Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin. Genişletmek için tıkla... Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. freedomx dedi: Kız mısın erkek mi, kızlarda arkadaşlık nasıl oluyor tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hangi erkek saçına maşa sürüyor ?
Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Ayla9080 dedi: Ne yapayım ya maşamı saçima süruyorum niye vereyim orneğin. Genişletmek için tıkla... Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. freedomx dedi: Kız mısın erkek mi, kızlarda arkadaşlık nasıl oluyor tam bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Hangi erkek saçına maşa sürüyor ?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #14 Verme vermek istemiyorsan.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 7 Eylül 2022 #15 SeanStrickland dedi: Verme vermek istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Sonra kafayı takarlar, düşman olurlar diye soruyorum.
SeanStrickland dedi: Verme vermek istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Sonra kafayı takarlar, düşman olurlar diye soruyorum.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 7 Eylül 2022 #16 Açlık oyunları falan değil sonuçta, vermek istemiyorsan ısrarcı olmaz kimse. Ben 3 hafta kadar kalmıştım yurtta. Elektronik pek aletim yoktu ama abur cubur gibi şeylerimi havalandırmaya saklıyordum
Açlık oyunları falan değil sonuçta, vermek istemiyorsan ısrarcı olmaz kimse. Ben 3 hafta kadar kalmıştım yurtta. Elektronik pek aletim yoktu ama abur cubur gibi şeylerimi havalandırmaya saklıyordum
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #17 elon_muskk dedi: Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. Hangi erkek saçına maşa sürüyor ? Genişletmek için tıkla... Son mesajı görmemiştim.
elon_muskk dedi: Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. Hangi erkek saçına maşa sürüyor ? Genişletmek için tıkla... Son mesajı görmemiştim.
elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 7 7 Eylül 2022 #18 Ayla9080 dedi: Sonra kafayı takarlar, düşman olurlar diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Düşman olmalarını istemiyorsan titizmiş gibi davran belki işe yarar.
Ayla9080 dedi: Sonra kafayı takarlar, düşman olurlar diye soruyorum. Genişletmek için tıkla... Düşman olmalarını istemiyorsan titizmiş gibi davran belki işe yarar.
Ayla9080 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 379 7 Eylül 2022 #19 elon_muskk dedi: Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. Hangi erkek saçına maşa sürüyor ? Genişletmek için tıkla... Ben hiç vermem demiyorum. Yüzsüz kişilere vermem. Bazi kisiler esyalar konusunda hasasim o kadar.
elon_muskk dedi: Genelde kızlar bu tip paylaşmalarda sıkıntı etmezler diye düşünüyordum da öyle değilmiş galiba. Nihai karar senin. Nasıl davranırsan sana da öyle davranılır @hcdmn hocamızın da dediği gibi. Hangi erkek saçına maşa sürüyor ? Genişletmek için tıkla... Ben hiç vermem demiyorum. Yüzsüz kişilere vermem. Bazi kisiler esyalar konusunda hasasim o kadar.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #20 @Ayla9080 zaten kızsın max yapacaklari dedikodu olur. Rahat ol.