Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
11 Mart günü (Covid-19 nedeniyle üniversitelerin tatil edildiği gün ) Arkadaşımla doğum günümü kutlamak için İstanbul'a dönmüştüm. Döndüğümde tatil ilan edildi. Ben de dönüş olarak 15 Mart gününe bilet almıştım. Eşyalarımı almak için Konya ya döndüğümde yurdumuz pandemi yurdu yapılmış ve umre kafilesi yerleştiriliyordu. Eşyalarımı almama kesinlikle izin vermediler ve eli boş döndüm. Odamda kilitsiz dolapta Galaxy J7 Prime telefon , Mi 9 SE yedek parçaları ve şifonyerimde saatim vardı. 1 hazirana kadar eşyalarımızı almamıza kesinlikle müsaade edilmedi. Bugün eşyalarımı almaya geldiğimde bu eşyalarımı yerinde bulamadım. Yurt müdürüne tutanak tutturdum ancak telefonun yurtta olduğunu kanıtlayamayız dedi. Ayrıca uçak koleksiyonumun (iki uçak) bazı parçaları da kayıp. Ne yapabilirim hakkımı nasıl arayabilirim? Cep telefonunun faturası mevcut saatimin faturası mevcut. Yurdumuz pandemi yurdu ilan edilmesi anı oldu. Saat 7 de yurdu boşaltmışlar ve ben 12 de Konya ya gelebildim. 6 ay kaldığım yurtta en az 2000 öğrenci var ve dolabımı kilitlemesem bile hatta laptopu masaüstünde bırakmama rağmen en ufak bir hırsızlık olmamıştı. 1000 TL'ye yakın bir zararım var. Tavsiyeleriniz neler?