Yurtta masaüstü PC kullanılır mı?

user000001

Centipat
Merhaba arkadaşlar ben bu sene Burdur'da üniversiteye yerleştim ama Bursa'da yaşıyorum iyi bir bilgisayar almak ve adam gibi oyun oynamak kaç senedir hayalimdi. YKS motivasyonumdu fakat Bursa tutmadı mecburen yurtta kalacağım yurtta masaüstü PC olur mu? Olmazsa laptop almaya kalksam 6K'dan aşağı iyi bir şey yok o kadar para da bende yok maalesef.

Bütçen ne kadar? ITX bir sistem kullanırsın en kötü.
Bütçem 3-4k lira aslında nerden baksan sakat
Bizim yurtta kullanan vardı ama yine de kalacağın yurt ile görüşmek daha doğru olur.
Vay masaüstü mü koymuştu yurda
Yoo Toplama alabilirsin de taşıması zor.
Taşıma sıkıntı olmaz ya tek korkum çalınma veya benden izinsiz ortalık malı etmeleri yoksa oynarım dolaba kitlerim bile en fazla 30 kilo bişey olur

Dostum yurtta kapılar kilitlenmedigi için sen odada yokken kimin girip çıktığı belli olmuyor. Maalesef ki hırsızlık olaylarida epey yaşanıyor. Direkt kasani almasalarda parça parça söker götürürler. Yurtlarda güvenlik kamerasıfa bulunmadığından çalan kişiyi bulmakta çok zor.
Arkadaşa katılıyorum bu tür hırsızlıklar olabilir.

Dostum yurtta kapılar kilitlenmedigi için sen odada yokken kimin girip çıktığı belli olmuyor. Maalesef ki hırsızlık olaylarida epey yaşanıyor. Direkt kasani almasalarda parça parça söker götürürler. Yurtlarda güvenlik kamerasıfa bulunmadığından çalan kişiyi bulmakta çok zor.
3-5 saat oynayıp dolaba kaldırıp kilitlesem nasıl olur

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı