Yurtta masaüstü PC kullanılır mı?

Ya aslında geri kalan parçalar aynı da tek sorun ITX anakartlarin çok pahalı olması.

Mecbur düşeceğim ellerine yapacak bir şey yok maalesef evler çok pahalıymış küçücük şehir ama en ucuz apart 700 lira.

Ama çok pahalı ve performans kaybı oluyor.
O zaman ilk önce yurdu görmek lazım.

Laptop almak istesem benim bütçeme uyan laptoplara artık oyun oynamak bayağı zor ya kasa alacağım ya da sağlam 1-2 arkadas bulana kadar PC'siz duracağım. Kaç senedir ekran kartı yanık laptopla idare ediyordum 3 ay önce komple bozuldu o da elde avucta bir şey kalmadı.

Bu arada bu söylediklerimi KYK yurtlarında kalacaksan diye söyledim. Özel yurtlarda kullanabilirsin. Özeller de kapıyı kilitlemene izin veriliyor çünkü. Ve kameralar özeller de daha fazla. Eve çıkma gibi bir durumun olursa da kafan çok daha rahat olur. Ama baktın uygun ortam yok. O sene paso ders çalış. İyi bir ortalama kasıp bursa da ki üniversiteye geçiş yapmaya çalış. Geçersen masaüstü bilgisayarını alırsın. Geçemezsen yurdun ortamına göre bir tercihte bulunup alırsın bilgisayarını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt yönetimi ile görüşsen iyi olabilir ben de uzay sistem düşünüyorum ama bazı E tipi yerlerde priz bile yokmuş şarj cihazı, su ısıtıcı vs sokmasınlar diye

Geç bir mesaj olacak ama yurtlarda bu tarz değerli şeyleri bulundurmayı güvenli bulmuyorum. Tedirginlikten gece alarmla kalkıp dolabımı kontrol ediyordum ben, şampuan/kişisel bakım ürünleri çalınma olayları oluyordu. Şampuan bile çalınıyorsa masaüstü bilgisayarı sen düşün.
Gerçi koca kasayı sırtlayıp nereye götürecekler orası da ayrı bir mevzu.

Geç bir mesaj olacak ama yurtlarda bu tarz değerli şeyleri bulundurmayı güvenli bulmuyorum. Tedirginlikten gece alarmla kalkıp dolabımı kontrol ediyordum ben, şampuan/kişisel bakım ürünleri çalınma olayları oluyordu. Şampuan bile çalınıyorsa masaüstü bilgisayarı sen düşün.
Gerçi koca kasayı sırtlayıp nereye götürecekler orası da ayrı bir mevzu.
Öğrenci milleti neleri sırtlayıp götürüyor hocam ya, zamanında Üniversite'de okurken öğrencinin teki bilgisayarı tamamen çalmış götürmüş mezun olurken.

Öğrenci milleti neleri sırtlayıp götürüyor hocam ya, zamanında Üniversite'de okurken öğrencinin teki bilgisayarı tamamen çalmış götürmüş mezun olurken.
Bilgisayarın yine bir maddi değeri var da, kişisel bakım ürünü ve biraz atıştırmalık çalmalarını anlayamamıştım ben. Markete git ortalama 10TL ikisi de.

Merhaba arkadaşlar ben bu sene Burdur'da üniversiteye yerleştim ama Bursa'da yaşıyorum iyi bir bilgisayar almak ve adam gibi oyun oynamak kaç senedir hayalimdi. YKS motivasyonumdu fakat Bursa tutmadı mecburen yurtta kalacağım yurtta masaüstü PC olur mu? Olmazsa laptop almaya kalksam 6K'dan aşağı iyi bir şey yok o kadar para da bende yok maalesef.

Zeliha Tolunay'dayım aynı durumu yaşıyorum. Ne yapacağız biz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı