Yurtta oda arkadaşım pozitif

SIRINDOSCARF

Kilopat
Katılım
20 Mayıs 2018
Mesajlar
8.553
Çözümler
35
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şimdi arkadaşımla temasım bir gece yatarken bir de sabah oldu maskesiz. Bana bulaşma ihtimali var mı? İlk defa bir COVID'li ile bu kadar yakın olmuştum. Açıkçası yarın finaller bitiyor sabah 9 da sınavım var bittiği gibi direk topuk Bursa'ya. 2. BioNTech aşımı 27.10.2021 de oldupumdan yaklaşık 3 gün otobüs ile test yaptırmadan seyahat edebiliyormuşum.

Şimdi endişe etmeli miyim? Yani bilmiyorum bu hastalık nasıl bir şey.
 
Ben de şuan pozitifim. 4 arkadaş bir gün aynı odada kaldık daha sonra ben test yaptım pozitif çıktı ve dayımların evine geçtim. 1,5 hafta geçti arkadaşlarda bir sıkıntı yok. Ben hala pozitif :(
 
Ben de şu an pozitifim. 4 arkadaş bir gün aynı odada kaldık daha sonra ben test yaptım pozitif çıktı ve dayımların evine geçtim. 1,5 hafta geçti arkadaşlarda bir sıkıntı yok. Ben hala pozitif :(

Kaçıncı sınıf sizin. Gerçi tatil oldu artık. Peki bir sorun vesaire yaşanıyor mu?
 
4. sınıfım bizim tatilimiz yok şuan ama bugün sınavım vardı giremedim. Karantinam bitti ama çıkmıyorum hala dışarı. Pozitif çıkıyorum çünkü 3 4 gündür. Sınav işi hallolacak bir şekilde. Her fakülteye göre değişir tabi. Bazılarında sınava girmeyince sıkıntı çıkarıyorlar gerçekten.
 
4. sınıfım bizim tatilimiz yok şu an ama bugün sınavım vardı giremedim. Karantinam bitti ama çıkmıyorum hala dışarı. Pozitif çıkıyorum çünkü 3 4 gündür. Sınav işi hallolacak bir şekilde. Her fakülteye göre değişir tabii. Bazılarında sınava girmeyince sıkıntı çıkarıyorlar gerçekten.

Çok geçmiş olsun size o zaman.
@Fibula şu an son durum güncellemelesi yapacağım bana HES üzerinden izole verşlmedi ama benden çok daha az temas eden kişilere (biri başka odadan) izole verilmiş. Normal?
Mi?
 
Son düzenleme:
Şu an son durum güncellemesi yapacağım bana HES üzerinden izole verilmedi ama benden çok daha az temas eden kişilere (biri başka odadan) izole verilmiş. Normal mi?
2-3 aşılı olan temaslılara HES üzerinden bir şey uygulanmıyor. Bir de arkadaşınız isminizi vermemiş olabilir.
 
@Fibula hocam ben unuttum bu konuyu😅
Bende bir şey çıkmadı. Hatta pazartesi gününe memlekete geri döndüm yaklaşık 1 aya yakın kaldım ne ailemde ne bende bir şey olmadı çok şükür.

@Fibula o kadar oda arkadaşından bulaşmadı ama kaç ay sonra bulaştı. Buraya kadar saklanabilir galiba 😁

Saklanabildim galiba*

Screenshot_2022-07-17-23-34-36-396_tr.gov.saglik.hayatevesigar.jpg

Ahh bir de bu hafta bütünlemeler vardı yalan oldu.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı