Yurtta toplama bilgisayar sıkıntı yaratır mı?

Makaleler
1
Yer
Ásgard
Daha fazla  
Meslek
Part time God of wisdom, poetry, death, divination, and magic
Arkadaşlar üniversitede yurtta kalacağım. Kasa toplayacağım için yurtta bir sıkıntı yaşar mıyım veya bilgisayara bir şey olur mu?

Yardımcı olursanız sevinirim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa laptop al kullanmadığın zaman dolabına koyabilirsin yada okulda derslere laptop ile girebilirsin ama masaüstünde böyle bir şansın yok.

Bana kalırsa laptop al kullanmadığın zaman dolabına koyabilirsin yada okulda derslere laptop ile girebilirsin ama masaüstünde böyle bir şansın yok.

YGS LYS sonrası kendime bilgisayar alıcam diye söz vermiştim kendime . Şuanki Laptopumu 2012 yılında almıştım ve yeni nesil oyunlarda hep sıkıntı çıkardı . Kasa alsam donanım güncellemesi yapardım ama o zaman laptop almak zorunda kaldım .

Benim planım 3000tl bi bütçe ile canavar bi kasa toplamak

YGS LYS sonrası kendime bilgisayar alıcam diye söz vermiştim kendime . Şuanki Laptopumu 2012 yılında almıştım ve yeni nesil oyunlarda hep sıkıntı çıkardı . Kasa alsam donanım güncellemesi yapardım ama o zaman laptop almak zorunda kaldım .

Ben götürdüm bu sene masaüstünü. Engelli odasında kaldığım için sıkıntı çıkmadı. Ama gelen geçen parmaklıyor, bir yere götüremiyorsun. İnterneti zaten unut. Yurdun interneti çok vasat ve modemini getirip yurda kurmana izin vermiyorlar. Arkadaşlarınla PES, Fifa falan oynarsın.

Kardeş yurtta imkansıza yakın bir şeyden bahsediyorsun. Ben de liseden sonra sözde oyun canavarı olacaktım ama imkanlar el vermedi :( Ne kasa toplayabildim, ne laptop alabildim. Arkadaşın dediği gibi kendine özel bir odan yoksa masaüstü çok sıkıntılı, başını ağrıtır. Tatillerde eve döndüğünde ne yapacaksın? Üstelik özel, pahalı bir yurtta kalmayacaksan devlet yurtlarında internet vasat ve çoğu site engelli. Online oyun oynayamazsın. Aldığın kasa da boşa gider. Çıkabiliyorsan eve çık, yurtta imkansız bu işler.

Arkadaşlar üniversitede yurtta kalacağım. Kasa toplayacağım için yurtta bir sıkıntı yaşar mıyım veya bilgisayara bir şey olur mu?

Yardımcı olursanız sevinirim :)
Boş götürmüş olursun evde kalsın. Çalınma riski bile var. Ya götürmeyin yada laptop alın yada üniversiteden sonra sistem toplayın.

Üniversite mezunu olarak söylüyorum. Madem yurt da kalacaksın masaüstü bilgisayar sakın ama sakın alma varsa bile götürme. Ben öğrenci evinde kaldığım halde masaüstü aldığıma pişman olmuştum. Üniversiteye götürememe, tatillerde getir götürü sıkıntıydı. 3000 TL bir bütçen var elindeki laptop satıp paranın üstüne eklersen güzel bir laptop alabilirsin. Tabi benim düşüncem böyle yine de sana kalmış.

Üniversite için kesinlikle notebook şart. Okula sunum yapmaya götürüyorsun bazen. Götürmediğin zamanlar dolabına koyup kitlersin. Arkadaşlarım hep öyle yapıyordu. Ben evde kaldığım için bir sıkıntı yaşamadım ama arkadaşlara giderken notebooku alıp gidiyordum. 4 kişi büyük masada dota oynuyorduk. Notebook çok daha önemli. Kasayı üniversiteden sonra kendi evine taşındığın zaman alırsın. Öğrenci evlerinde grupça oyun oynamak bile keyifli. Masaüstü sahiplerinin böyle bir ayrıcalığı yok. Sen hele yurtta kalacaksın, istediğin zaman arkadaşına gidersin ve notebooku yanına alırsın. Üniversite bitene kadar masaüstü unut derim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı