Yurttan kaçıp disiplin cezası almak memur olmaya engel mi?

enesjwjsjwbs

Zeptopat
Daha fazla  
Yurtta kalıyorum 11. sınıfım yurt özel yurt, dün yurttan kaçtım aslında fark edilmedim ama telefon toplamaya başlandığı için yurtta aranmışım ve bende belletmeni kendime samimi görüp anlattım. Beni söyledi idareye anlattım her şeyi. Tutanak tutacaklarını ve sicilime işleyeceklerini söylediler. Memur olamayacak mıyım?

Yurtta kalıyorum 11. sınıfım yurt özel yurt, dün yurttan kaçtım aslında fark edilmedim ama telefon toplamaya başlandığı için yurtta aranmışım ve bende belletmeni kendime samimi görüp anlattım. Beni söyledi idareye anlattım her şeyi. Tutanak tutacaklarını ve sicilime işleyeceklerini söylediler. Memur olamayacak mıyım?
Ailen gelebilyosa tutmazlar tutanak aileni cağır

Devlet yurdu bile değil nasıl siciline işleyecekler, anayasada yalan söylemek suçtur diye bir madde olduğunu da hatırlamıyorum. Göz korkutmaya çalışıyorlar tekrar yapma diye ailene söyle konuşsunlar, tekrar olmayacağını belirtirler sorun çözülür.

Pardon yalanda söylememişsin zaten yurttan kaçmışsın sadece, dediğim gibi yapabilecekleri tek şey özel yurt olduğu için atılman ama yaşın küçük olduğu için korkutarak uyarmaya çalışıyorlar sadece.

Geri
Yukarı