Z Flip 6 geçiş için mantıklı mı?

Peki z serisi ekran katlanma noktası yerinde kaplama çıkması diye şikayet gördüm. En çok z3 ve z4 te z6 da hiç biliyor musun böyle bir sorun var mı diye
Hayir 2 3 sene oyle bir sorun asla yasamazsiniz. Baya gelistirdiler onu. En kaliteli katlanir telefonlari samsung yapıyor zaten. Üzmeyecek bir telefon. Bence Fold daha mantikli ama flip sevdiyseniz deneyebilirsiniz.

Yarın bakacağım artık ona göre alacağım. Ama işte 14pm vermeyi de içim el vermiyor.

Katlanılabilir modelleri hakkında pek bilgim yok fakat elinizde 14pm varken bunu verip Z serisi almak bence mantıksız ben S23 kullanıyorum yaklaşık 6-7 aydır çok memnunum eğer illa Samsung alacaksan Ultra serisini almalısın ama 14 pmden herhangi bir Samsung modeline geçmek mantıksız gibi...

Telefonu takasa vermek yerine 2. el sat. Ve bir andriod fanı olarak 14pm den flip 6ya geçilmesini mantıklı bulmuyorum. İllada geçeceksen dediğim gibi 2. el sat, üstüne para koymana gerek kalmaz.

Flip daha kısa ömürlü, kameraları kısmen kötü ve batarya ömrü konusunda geride bir telefon. Form faktörü benimde çok hoşuma gidiyor ama Z serisi mantıkla değil kalp ile alınabilecek bir seri.
Z serisi demek doğru olmaz. Z Fold gayet iyi bir cihaz. Kamerası da yerli yerinde güzel bir kamera. Belki kısa ömürlü olabilir yeni teknoloji olduğundan dolayı evet ama genel olarak çok iyi bir cihaz. Z Fold ise evet ilk serileri bahsettiğiniz gibiydi ama şu anda nispeten biraz daha iyi ama genel olarak ele alırsak Z Fold alınır alınmasına ama 14 Pro Max verip üstüne bir de nakit ekleyerek alınmaz.

Takas olarak çok pahalıya denk geliyor Z Flip 6. internetten alırsanız 47k ya bile bulunabiliyor. Bence heves ettiğiniz şeyleri yaşamalısınız. Benim de gönlüm katlanır telefondan yana kim ne derse desin alacağım. Bence siz de alın aklınızda kalmasın.

Takas olarak çok pahalıya denk geliyor Z Flip 6. internetten alırsanız 47k ya bile bulunabiliyor. Bence heves ettiğiniz şeyleri yaşamalısınız. Benim de gönlüm katlanır telefondan yana kim ne derse desin alacağım. Bence siz de alın aklınızda kalmasın.
Karar verdim, almayacağım. Hani düşündüm, mantıklı gelmedi açıkçası. 14PM den flip 6

Technopat Haberler

Geri
Yukarı