Toruna torbaya karışmadıysan (ki hiç sanmıyorum) sen de bu kuşaktansın farkındasın değil mi? İyi insanların dışlanması toplumla alakalı bu kuşakla değil bunu artık her kuşak direkt toplum yapıyor. Sosyal medya savsatasına da inanmıyorum herkesin kullandığı uygulamalar bunlar. Ağzı olan konuşuyor.
Doğruları söylüyorum işte, mizah seviyesi düşük beyinleri ele geçirilmiş sosyal medya tarafından bir nesil, bende aynı nesildeyim diye kötü taraflarını söylemeyeyim mi veya herkes aynı mı? Çoğunluğu böyle.
Doğruları söylüyorum işte, mizah seviyesi düşük beyinleri ele geçirilmiş sosyal medya tarafından bir nesil, bende aynı nesildeyim diye kötü taraflarını söylemeyeyim mi veya herkes aynı mı? Çoğunluğu böyle.
Mizah yapılırken orada mıydınız? Sosyal medyaya yorum atan 3 5 kişiyi milyonlara genelliyorsak tüm insanlık böyledir bitti gitti. Biz de görüyoruz saçma sapan davranan tipleri ama genellemeye vuramayız çoğunluğun böyle olduğunda dair bir kanıtın var mı yok doğruluğu kanıtlanabilir mi hayır bitti gitti.
İlişkilerde rezalet, umutsuz, bireyselleşmiş, kültürüne ve değerlerine daha az önem verir hale gelmiş durumda ve bu gelecekteki nesilleri de etkileyecek.
Diğer kuşaklardan farklı bulmuyorum şahsen. Fark elbette var ama bu her kuşakta olan bir şey. Sanki Y kuşağı kendinden önceki kuşakla aynı. Her kuşağın iyisi var kötüsü var. Her kuşağın farklı olanakları var. İnsanları bölmek için, belirli kalıplara sokup belirli düşünceleri aşılamak için saçma sapan oluşturulmuş "gruplandırma"dan başka bir şey değil bu Z,X,Y cart curt kuşakları.
Dediğim gibi, her kuşağın iyisi var kötüsü var, artısı var eksisi var. Yok Z kuşağı çok şöyleymiş, yok çok böyleymiş. Yahu bunların aynısı bizim (Y) kuşağında da var, benzerleri bizden öncekilerde de var? Hangi istatistik tutulmuş, neye göre, kime göre, hangi ulusa, hangi kimliğe göre belirlenmiş bu genellemeler
Mizah yapılırken orada mıydınız? Sosyal medyaya yorum atan 3 5 kişiyi milyonlara genelliyorsak tüm insanlık böyledir bitti gitti. Biz de görüyoruz saçma sapan davranan tipleri ama genellemeye vuramayız çoğunluğun böyle olduğunda dair bir kanıtın var mı yok doğruluğu kanıtlanabilir mi hayır bitti gitti.
Sonuç değişmedi. Genelleme yapmak hala bir saçmalık. Bence böyle deseydin sorun değildi ama mutlak doğruymuş gibi yazdığından söylediğin yanlış ve saçma neyi savunduğunu hala anlamadım.