Z kuşağının Avrupa sevgisi

La zaten her siyasetçi koltuk için siyaset yapıyor. Şaka mısın sen? Diğerleri babalarının hayrına mı siyaset yapıyor sanki?

Lan hiçbir şey yapmayacak yapmayacak işine geleni okuyosun gelmeyeni okumuyorsun demirtaşı çıkarıcaz diyen adama gerçekten oy verenlere şaşıyorum.
 
Benim saat başına kazandığım 40TL gibi bir ücret, avrupada çalışan birinin saatlik ücreti olan en az 15 euro ücretinden değersiz ise, evet ben Avrupa gibi medeni bir yerde yaşamayı hedef koyarım. Senin burada 40 bin TL'ye araba alamıyorken Orada 5 bin euro'ya araba alabiliyorsam evet, Avrupayı hedef koyarım. Sen burada 45 bin TL'ye İphone14 alırken ben orada 2 bin euro'ya iphone alırken üstüne kalan 43 bin euro ile en az 2 ay geçinebiliyorsam evet, Avrupayı hedef koyarım. Durum bu kadaar basit : )
 
La zaten her siyasetçi koltuk için siyaset yapıyor. Şaka mısın sen? Diğerleri babalarının hayrına mı siyaset yapıyor sanki?

Bu arada isteyen yurt dışında yaşar isteyen Türkiye'de buna kimse karışamaz ama her şey bedava çok süper de değil abartılıyor aşırı eniştem geldi geçen sene İsviçre'den bir Mercedes'le döndü başka birşeyide yoktu ve benim eleştirim Z kuşağının zorluk hiç çekmeden bir şeyler yaşamak istemesi sinirimi bozuyor kolay olsun çok para olsun.
 
Kim oy veriyor? Bu adam umurumda değil ama mevcut düzeni savunanda kendine milliyetçi/Atatürkçü demesin!

Ben AKP'ye sadece kılıçlaroğlu karşısında oy veririm onun dışında muharrem incenin ittifakına oy vereceğim bende istemiyorum bu düzeni ama altılı masadan iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı