Z kuşağının sevilmemesi

Bir bitmedi şu Z kuşağı ve yeni nesilin sevdiği şeylere nefret kusma konuları. 1-2 günde bir "btsçiler salak tiktokçular aptal yeni nesil leş" diye diye nefret kusuluyor. Şunun gibi mesajlar atan kişilerden bahsediyorum. Üstelik bunu beğenen insanlar var! Akıl hastası resmen.

alalhım.png
 
Bir bitmedi şu Z kuşağı ve yeni nesilin sevdiği şeylere nefret kusma konuları. 1-2 günde bir "btsçiler salak tiktokçular aptal yeni nesil leş" diye diye nefret kusuluyor. Şunun gibi mesajlar atan kişilerden bahsediyorum:

Eki Görüntüle 1017784

Kardeş adam haklı. Sen burada TikTok'u falan savunursan bana sana gülerim.
 
İstedikleri kadar sevmesinler, kendilerinin rezil ettiği ülkeyi z kuşağından başka kurtaracak kimse yok, istedikleri kadar sevmesinler ama durum böyle maalesef. Herkes kendisinden önceki nesli gelenekçi, sonraki nesli aptal görür ve en iyi neslin kendi nesli olduğuna inanır, cahillikten başka bir şey değil yani. Üstte birkaç kişiye bakıp tüm nesli yargılayan arkadaşlar olmuş, bahsettiğim tiplerden farkları yok. Bir kuşağı eleştirmek istiyorsan o kuşaktan olmak zorundasın, hiçbir kuşak birbirini tam olarak anlayamaz.
 
Tamam kardesim, sen sevme Z kusagini.

Z kusagi eskinin geleneklerine, dinine, onuna bununa uymaktansa kendi prensiplerini yaratiyor.
Özgürlük ve refah isteyen bir kusaktan bu kadar nefret edilmesinin sebebi de bu zaten.
Kardeş Z kuşağı neden sevilmiyor anlatayım anla. Müslüman'lara yobaz diyenler Z kuşağı karşı görüşlü partiliye cahil çomar diyen Z kuşağı millete asarım keserim diyen Z kuşağı çıplaklık modernlik İslam gericilik diyen Z kuşağı. TikTok izleyen Z kuşağı tiktokır fanı olan da Z kuşağı.
Mukemmel sallama, ama oturtamamissin.
Sen burada TikTok'u falan savunursan bana sana gülerim.
Bende sana gülüyorum buradan kardesim. Tik Tok'u sadece ergen tiplerden ibaret bir uygulama olarak düsünüyorsun, algı kapasitesine bak be.

Uygulamanın kitlesi kötü diye uygulamaya ve uygulamayı kullananlara aptal damgasi yapistiriyorsun bir nevi.
 
Tamam kardesim, sen sevme Z kusagini.

Z kusagi eskinin geleneklerine, dinine, onuna bununa uymaktansa kendi prensiplerini yaratiyor.
Özgürlük ve refah isteyen bir kusaktan bu kadar nefret edilmesinin sebebi de bu zaten.

Mukemmel sallama, ama oturtamamissin.

Bende sana gülüyorum buradan kardesim. TikTok'u sadece ergen tiplerden ibaret bir uygulama olarak düsünüyorsun, algı kapasitesine bak be.

Uygulamanın kitlesi kötü diye uygulamayı kullananlara aptal damgasi yapistiriyorsun bir nevi.

TikTok yeri geldiği zaman yararlıdır. Ama Türkiye'de kullanan net aptaldır.
 
Hocam haklı olduğunuz belirtmekle beraber bir şeye dikkat çekmek isterim. Yanlış anlamayın ama bir kişi, gelecek nesiller için çalışmak zorunda değil bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı