Z kuşağının sevilmemesi

Z kuşağı diğer nesillere kendi geçmişlerini hatırlattığı için sevilmiyor
Kimse genç, toy ve bolca hata yapan kendini hatırlamak istemez
Kardeşinin saçma hareketlerine fazlaca sinirlenmen de aynı sebeplere dayanır
 
Şimdi ben 16 yaşındayım bilgisayarımı oynarım, dersimi çalışırım 1,2 defa kardeşime takılırım, ödevlerimi yaparım, geleceğim için endişe duyarım, dedeme babanneme yardıma , oh şükür ki hayatımda hiçbir defa TikTok uygulamasını bile indirmedim, gene geleceğim hakkında endişelenirim, belki arkadaşlarımla dolaşırım haftalık rütinim bunlar şimdi kime niye batıyor bunlar kimsenin karısına, kızına laf ettiğim yoktur, millete zararım ne milletin eleştiremediği eleştirdim diye mi?
Saygı falan diyorlar ailenin babası olacak şahıstan 3 yaşından beri dayak ve küfür yiyorsan arkadaşların dediği gibi o adama düşman olursun ancak.
 
Hocam bence tiktokerlar, kendini zeki zanneden YouTuber'lerın daha çok izlenmesi. Mesela geçen Google'da dolaşırken gördüm. Bir adam TikTok donate için para biriktiriyordu. Kısacası 8 yaşındaki kardeşlerimiz saçma sapan şeyler izlemese hatta onlara donate atmak için para biriktirmese (TikTok çeken büyük küçük kimseyi eklemiyorum bile) 16-20 yaşındaki biz bu duruma düşmezdik.
 

Geri
Yukarı