Z11 klavyeye 500 TL switch önerisi

Ciy asura uyuyor onun için önerdim zaten. Graywood V3 bilmiyorum uyar mı dediğim gibi. Pin kalınlığına bağlı.

Peki bunu öğrenebileceğim bir yer var mı bildiğiniz ama sizin önerdiğiniz modeli de çok beğendim o ikisi arasında kaldım. Sizin attığınız model 490 TL di şimdi baktım 293 olmuş teşekkür ederim size de.

Pin kalınlığı uyar mı bilmiyorum ama Gateron Pro V3'ler de 3 pin. Arkadaşta vardı gelince oluyor mu diye bakmasını isteyeceğim.

Pin kalınlığı uyar mı bilmiyorum ama Gateron Pro v3'ler de 3 pin. Arkadaşta vardı gelince oluyor mu diye bakmasını isteyeceğim.

Çok teşekkür ederim size son bir şey göndereceğim.

E-yooso z11'e uyumlu olarak ciy asura öneririm ağır olması sıkıntı değilse
Bu arada CIY Asura switchlerin sesini bayağı beğendim sesi yüksek ve çok tok. Ucuza yakalarsam net alırım gibi.

Pin kalınlığı uyar mı bilmiyorum ama Gateron Pro V3'ler de 3 pin. Arkadaşta vardı gelince oluyor mu diye bakmasını isteyeceğim.

İçi cihazın bu şekildeymiş bu ne anlama geliyor 2 pinli olduğu anlamına mı?

Bu arada cıy asura switchlerin sesini bayağı beğendim sesi yüksek ve çok tok. Ucuza yakalarsam net alırım gibi.

AliExpress'te şu anda 290 TL bir bakın isterseniz ilk alan indirimiyle.

AliExpress'te şu anda 290 TL bir bakın isterseniz ilk alan indirimiyle.
İndirim bitmeden para çıkarsa veya sonraki indirimde alırım . AliExpress'te bu ay çok şey indirime girdiği için para kalmadı.

İndirim bitmeden para çıkarsa veya sonraki indirimde alırım . AliExpress'te bu ay çok şey indirime girdiği için para kalmadı.

Haklısınız ben o zaman Z11'ime cıy asura alayım baktım graywoodla soket kalınlığı farkı var hiç riske etmeye değmez asura da güzel duruyor bu indirimler inşallah hemen bitmez.

Haklısınız ben o zaman Z11'ime cıy asura alayım baktım graywoodla soket kalınlığı farkı var hiç riske etmeye değmez asura da güzel duruyor bu indirimler inşallah hemen bitmez.
Sesini dinlemek isterseniz. Z11'de böyle ses çıkması mümkün değil çünkü içi Mod 007 kadar dolu değil ama modlarsanız yakın bir ses performansı alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…