Z11 klavyeye 500 TL switch önerisi

Sesini dinlemek isterseniz. Z11'de böyle ses çıkması mümkün değil çünkü içi mod 007 kadar dolu değil ama modlarsanız yakın bir ses performansı alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben tape mod yapıp içine sünger gibi bir madde koymak istiyorum en fazla bu kadar yapabilirim gibime geliyor teşekkür ederim.

Normal tuşlar için bana fazla ağır geliyor ama stabilizer olan tuşlara çok güzel oluyor.

Ağırdan kastınız daha mı fazla tepki uygulamak gerekiyor ben şu anda Razer Ornata V2 kullanıyorum membran bir klavye her türlü mekanik klavye bana daha rahat olur gibi geliyor.

Ağırdan kastınız daha mı fazla tepki uygulamak gerekiyor ben şu anda Razer Ornata V2 kullanıyorum membran bir klavye her türlü mekanik klavye bana daha rahat olur gibi geliyor.
Evet daha fazla güç uygulamanız gerekiyor basarken. Spring olarak çok ağır değil ama tactile bump'ı yüzünden ağır hissettiriyor

Evet daha fazla güç uygulamanız gerekiyor basarken. Spring olarak çok ağır değil ama tactile Bump'ı yüzünden ağır hissettiriyor.

Bana bu cıy asurayı da siz önermiştiniz sesini de beğendim bunu alacağım teşekkür ederim.

Bildiğim kadarıyla 5 pin switchlerin yanındaki 2 plastik pini keserseniz 3 pin olarak kullanabiliyorsunuz. Bende de piano v3 pro var kesip takmayı deneyeceğim gelince.
Önermediğim bir yöntem. Her ne kadar işe yarıyor bile olsa sorun çıkartma ihtimali çok yüksek ve bir daha 5 pinli klavyeye takamazsınız o switchi.

1720297694836.png
vergi çıkmadı normal mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı