Outemu soketlerine uyması için pin kalınlığınında ince olması gerekiyor her 3 pin uyumlu değil.
Clicky switch mi istiyorsun?
Türlerini bilmiyorum V3 piano Pro hissiyatı ve sesini taşımalı.
Outemu soketlerine uyması için pin kalınlığınında ince olması gerekiyor her 3 pin uyumlu değil.
Clicky switch mi istiyorsun?
Ses daha çok kasaya bağlı, videolarda gördüğünüz gibi bi ses alamazsınız v3 pro uyumlu olsaydı bileTürlerini bilmiyorum V3 piano Pro hissiyatı ve sesini taşımalı.
Ses daha çok kasaya bağlı, videolarda gördüğünüz gibi bir ses alamazsınız V3 Pro uyumlu olsaydı bile.
E-yooso z11'e uyumlu olarak ciy asura öneririm ağır olması sıkıntı değilsePeki sizin önerebileceğiniz bir switch türü var mı alıp tak çalıştır yapabileceğimiz.
E-YOOSO Z11'e uyumlu olarak ciy asura öneririm ağır olması sıkıntı değilse.
Yaparsın değiştirirsinBaşka konuda arkadaş modlanamaz demiş tape yapamaz mıyım ya da switch değiştiremez miyim?
Çok ucuza bulduysan ok'ler. Ben ciy asura tercih ederdim ama. Ama outemu hotswap soketleriyle uyumlu mu bilmiyorum, pinleri outemu soketleri için fazla kalın olabilir![]()
LEOBOG GrayWood V3 klavye anahtarı 3Pin lineer özel mekanik klavye HIFI RGB için yaÄlanmıŠHot-Swap 57g anahtarları GK61 - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
LEOBOG gri ahÅap V3 anahtarı lineer gri anahtarları için özel mekanik klavye 3Pin DIY oyun klavyesi MX RGB Hot Swap anahtarı - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz.
Çok ucuza bulduysan Ok'ler. Ben ciy asura tercih ederdim ama. Ama Outemu hotswap soketleriyle uyumlu mu bilmiyorum, pinleri Outemu soketleri için fazla kalın olabilir.
Ciy asura uyuyor onun için önerdim zaten. Graywood v3 bilmiyorum uyar mı dediğim gibi. Pin kalınlığına bağlı.Peki benim attıklarımla sizin önerdiklerinizin kalınlığı Z11'e uyar mı bu konu hakkında bir fikrininz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.