Z11 klavyeye 500 TL switch önerisi

Ödeme kısmına basın.

Sence bu switch mi yoksa cıy asura mı Z11 için daha iyi aralarında 100 TL gibi bir fark var da.

240 tuttu iyidir. Yarın bunu da vereyim.

Kanka o sahteymiş haberin olsun konuya bak satıcı da sahte olduğunu söyledi bence iade et.

1720309861583.png

Son düzenleme:
Sence bu switch mi yoksa cıy asura mı Z11 için daha iyi aralarında 100 TL gibi bir fark var da.

Kanka o sahteymiş haberin olsun konuya bak satıcı da sahte olduğunu söyledi bence iade et.

Eki Görüntüle 2244312
Sahte değil. Materyal, mold falan olarak ktt kang white ile aynı. Mold aynı olduğu için ktt üretimi olmak zorunda zaten. Bu ggboy mağazası başka markaların switchlerinide ggboy olarak satıyor.

Eki Görüntüle 2244312
Bana kalırsa ciy asura çok daha iyi bir switch (kalite, lube, tolerans, olarak daha iyi. KTT kang white'lardan daha az scratchy ve smooth. Seside bana göre daha iyi ama dediğim gibi ağır tactile switchler o tarz switch sevmeyen biri bunuda sevmez.) Bsun switchleri genelde güzel Asura'larda bsun üretimi

Sahte değil. Materyal, mold falan olarak ktt kang white ile aynı. Mold aynı olduğu için ktt üretimi olmak zorunda zaten. Bu ggboy mağazası başka markaların switchlerini de ggboy olarak satıyor.

Bana kalırsa ciy asura çok daha iyi bir switch (kalite, lube, tolerans, olarak daha iyi. Ktt kang White'lardan daha az scratchy ve smooth. Seside bana göre daha iyi ama dediğim gibi ağır tactile switchler o tarz switch sevmeyen biri bunu da sevmez.) Bsun switchleri genelde güzel Asura'larda bsun üretimi.

Tamamdır sağ olun.

Eki Görüntüle 2244312
Sağol.

@382019 verdiğiniz link patladı hocam 😐 orijinal değilmiş. Baska öneri var mı?

E-YOOSO Z11'e uyumlu olarak ciy asura öneririm ağır olması sıkıntı değilse.

Bu model Z 11'e uyar mı bunun fiyatı hala uygun da.

@Zelrael iki switch arasında yaklaşık 120 TL fiyat farkı var aradaki fark verilmeli mi yoksa bu da ideal mi hangi switchi öneriri siniz.

Bu model Z 11'e uyar mı bunun fiyatı hala uygun da.

@Zelrael iki switch arasında yaklaşık 120 TL fiyat farkı var aradaki fark verilmeli mi yoksa bu da ideal mi hangi switchi öneriri siniz.
Uyar. İkiside farklı tercihine göre al, naraka'lar linear asura'lar heavy tactile. Naraka'larda pek öne çıkan bi özellik yok ama asura bu bütçede farklı bir deneyim sunuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı