Z170A PRO ile Z170A Pro Gaming arasındaki fark nedir ?

Daha fazla  
Başlıkta soruyu belirttim çok fark var mı yokmu öğrenmek istiyorum. i3 6100 gtx 960 bir sistem toplayacağım param pro gaming'e yetişmiyor eğer arada fazla fark yoksa pro'yu alacağım.

Overclock yapmayı düşünmüyorsanız Z serisi anakart fazla zaten. Fazla düşünmenize gerek yok yani. Şu kartı alırsanız gaming bir anakarta sahip olmuş olursunuz. MSI B150 GAMING M3 Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

Ayrıca GTX 960 yerine R9 380 öneririm oyun bilgisayarı topluyorsanız. Daha yüksek performans elde edersiniz daha ucuza.

MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı

Sapphire R9 380 NITRO Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı

Overclock için alıyorum zaten ama belli bi araştırma yaptım genellikle amd ile nvidianın akıcılığı aynı derecede değilmiş yani nvidia daha akıcı ve dayanıklı diyorlar ondan 960 seçiminde bulundum.

Nereden araştırdınız bilmiyorum ama yanlış bilgiler edindiğinizi söylemeliyim. AMD ekran kartları son derece dayanıklı ve kaliteli ekran kartlarıdır. Sitede kullanan tonla arkadaş var. Nvidia ekran kartlarında da coil whine sorunu var ona bakarsanız. Herkese denk gelecek diye bir şey yok ama son günlerde bundan yakınan bir çok kişi gördüm. Karar sizin tabi. Sapphire Üretim ve Malzeme Kalitesi Nasıldır? Bu başlıktan AMD ekran kartları ile ilgili bilgi alabilirsiniz. (Sapphire AMD ekran kartlarını üreten bir firmadır)

Overclock olayına gelince i3 6100 O.C yapılamıyor normal şartlar altında. Resmi olmayan şekillerde O.C imkanı geldi ancak intel kesinlikle önermiyor. Sanırım O.C düşünüyorum derken bunu kastettiniz. Kendim de aynı şeyi yapmayı düşündüm ama cesaret edemedim. İyice araştırmadan bunu yapmayın.

Bios yükleyerek yapılabiliyor o.c ve çoğu kişi de yaptı i7 6700k ile karşılaştıran var 4.6 ghz'ye o.c edip. Ayriyetten 380 öneriniz için teşekkürler ama zaten alacağım E. Kartı kesinlikle MSI olacağı sapphire almayı planlamıyorum.

Eğer siz de O.C yaparsanız lütfen buraya bir inceleme atın ve bizi de bilgilendirin. Ben de merak ediyorum nasıl performans vereceğini. Evet yapanların videolarını izledim. Intel önermediği için kalkışmadım hiç. Ekran kartı konusunda da tercihinize saygı duyarım. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…