Z370-G GAMING Realtek: Bu aygıt başlatılamıyor, kod 10 hatası

Oğuz Atbaş

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
6 Aydır bilgisayarımı hiç açamadım Vatan'i görevimi yapıyordum. Geldigimde Logitech G231 marka kulaklığımdan ses alıyordum ama mikrofunu çalışmıyordu. Ses sürücüsünü silip en güncel sürümü indirdim. Her şeyi denedim ama bir türlü düzelmedi. Şu an sadece Monitör'ün hoparlörlerinden ses geliyor. Kulaklığı kesinlikle görmüyor. Dedigim gibi Realtek'i sildim aygıt yöneticisinden de her şeyi kaldırdım tekrar kurdum aşağıda eklediğim görselde ki gibi kaldı. Tekrar tekrar aynı şeyleri yapmama rağmen bir düzelme olmadı. Konu ile ilgili benzer şeyler yaşamış veya sorunun çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

ses.png
ses.png
ses1.jpg
ses2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü hiçbir şekilde kaldıramıyorum. Gerek aygıt yöneticisi ses ve High Definition Audio driver yazan bütün her şeyi kaldırdım. Bilgisayarı başlattığımda geri geliyor. Ve "High Definition Audio driver" yazan sürücüde ünlem işareti var ve hata kodu;
Bu aygıt başlatılamıyor. (Kod 10)

{İşlem Başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı