Z590 ve i7 11700K sistem nasıldır?

Kasa bu bütçedeki bir sistem için fazla ucuz ve dandik yoksa bir sorunu yok çok isterseniz alınabilir. Seçtiğiniz PSU TechPowerUp'ın testlerinde resmen patlamış, bu yüzden kesinlikle uzak durun. Masterliquid Lite 240 zaten aşırı ama aşırı dandik yine uzak durun.

Anladım teşekkürler birçoğu benim seçimim değil bir tek işlemci anakart SSD bir de PSU ben seçtim sıvı soğutucu ellerinde varmış. Kasa ve ekran kartını da onlar seçecekler.
 
Kasa bu bütçedeki bir sistem için fazla ucuz ve dandik yoksa bir sorunu yok çok isterseniz alınabilir. Seçtiğiniz psu TechPowerUp’ın testlerinde resmen patlamış, bu yüzden kesinlikle uzak durun. Masterliquid Lite 240 zaten aşırı ama aşırı dandik yine uzak durun.
Senin dediğin PSU AORUS olmayan model.

AORUS modelinde sorun yok.
 
Senin dediğin PSU Aorus olmayan model.

Aorus modelinde sorun yok.

Teşekkürler iyi seçmişim o zaman işlemci 11.nesil şart olmak üzere RAM anakart SSD değiştirebileceğim bir şey var mıdır?
 
Senin dediğin PSU AORUS olmayan model.

AORUS modelinde sorun yok.
Itopya’da başlıkta Aorus yazıyor bu PSU için ama aslında sıkıntılı olanı gönderiyorlar. Konu sahibi itopyadan seçtiyse PSU’yu sıkıntılı olanı gönderirler
 
İtopya'da başlıkta Aorus yazıyor bu PSU için ama aslında sıkıntılı olanı gönderiyorlar. Konu sahibi İtopya'dan seçtiyse PSU'yu sıkıntılı olanı gönderirler

Evet İtopya'dan baktım fakat oradan almayabilirim eğer sıkıntılıyı gönderiyorlarsa hiç almam.
 
Aynen, İtopya'da başlığa Aorus yazmışlar ama resimde Aorus olmayanı var, ve Aorus olmayanı gönderiyorlar yani sıkıntılı olanı. O PSU'dan vazgeçin.

Öyle yapacağım ama şu i7'nin 8 çekirdekli olması bu kadar bütçede fazlasıyla üzüyor.
İşlemci leş.
Soğutucu leş.
Kasa leş.
İşlemcinin leşliğinden dolayı anakart da otomatik leş oluyor.

İlle de Intel alacaksan 10900K falan al daha mantıklı. Bütçe belirt daha iyisini önerelim bu nedir Allah aşkına kör oldum.

Hocam bu arada bütçeden yana pek sıkıntı yok 15.000TL'ye kadar çıkıyor fakat genel olarak oyun için kullanılmayacağı için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı