Bu sabah bilgisayarda ASUS armour create güncellemelerinin hepsini yaptım ve yaptıktan 5 dk sonra YouTube'da gezinirken bir anda PC kapandı ve daha da açılmadı.
Kasa güç tuşunun ışığı yanıyor, kasanın önündeki USB'lerde güç var, ekran kartı güç LED'i yanıyor sonra anakartın bir LED'i yanıyor sarımsı bir renk de (ekran kartının altında kalan bir yerde bu LED). PSU'dan şüphelendim ve direkt vatana geri götürdüm PSU'yu değişime verdim. Ama aklıma takıldı araştırırken anakartın 13900 desteği yokmuş bu yüzden sistemim ASUS armour create güncelledikten sonra kapanmış olabilir mi?
Anakartınızın BIOS güncellemesi ile gelen 13900F desteği var. Olmasa zaten sistem hiç açılmazdı. Sorun PSU kaynaklıdır muhtemelen. Yine de sonuçtan haberdar ediniz.
Anakartınızın BIOS güncellemesi ile gelen 13900F desteği var. Olmasa zaten sistem hiç açılmazdı. Sorun PSU kaynaklıdır muhtemelen. Yine de sonuçtan haberdar ediniz.
Tamamdır, ben aldığımdan beri bios güncellememiştim o yüzden aklıma takılmıştı. Anakartın durup duruken bozulma ihtimali korkutuyordu. O ihtimal yok sanırım dediğinize göre. Çok teşekkürler. PSU geldiği gibi güncelleyeceğim.