Z97 Gaming 3, 12 GB RAM takviyesi nasıl yapılır?

CL olarak da tanınır gecikme süreleridir. 1. linkdekinin XMP Profile 1 CL9-9-9'dir. 2. linkdekinin ise CL9-9-9. Sanırım uyumlu. Benim de fazla bilgim yok.

Adsız.png

Özelliklerinde bunlar yazıyordu. Uyumlu sanırım. Sizede sormak istedim.

Daha açık bir şekilde sorayım. Sen 8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahipsin ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi mi yapmak istiyorsun; yoksa bilgisayarında herhangi bir RAM takılı ve sen onun üzerine 1 adet 8GB ve 1 adet 4 GB Kingston XMP Savage RAM alıp takviye mi yapmak istiyorsun? Konudan ve konuşulanlardan ben 2. yi anladım; ancak son cevabından ilki gibi bir durum var gibi anladım.
Edit: Takviye dediğin için hiç RAM yok yeni RAM alıp takıcam olarak düşünmüyorum.

Daha açık bir şekilde sorayım. Sen 8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahipsin ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi mi yapmak istiyorsun; yoksa bilgisayarında herhangi bir RAM takılı ve sen onun üzerine 1 adet 8GB ve 1 adet 4 GB Kingston XMP Savage RAM alıp takviye mi yapmak istiyorsun? Konudan ve konuşulanlardan ben 2. yi anladım; ancak son cevabından ilki gibi bir durum var gibi anladım.
Edit: Takviye dediğin için hiç RAM yok yeni RAM alıp takıcam olarak düşünmüyorum.
8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahibim ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı