Gösterdiğim 8 GB RAM'in üzerine 4 GB RAM eklemek istiyorum ondan bahsediyorum.Takviye dediğine göre üzerinde takılı RAM de var sanırım; yoksa yanılıyor muyum? Ona göre işler değişebilir.
8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahibim ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum.Daha açık bir şekilde sorayım. Sen 8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahipsin ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi mi yapmak istiyorsun; yoksa bilgisayarında herhangi bir RAM takılı ve sen onun üzerine 1 adet 8GB ve 1 adet 4 GB Kingston XMP Savage RAM alıp takviye mi yapmak istiyorsun? Konudan ve konuşulanlardan ben 2. yi anladım; ancak son cevabından ilki gibi bir durum var gibi anladım.
Edit: Takviye dediğin için hiç RAM yok yeni RAM alıp takıcam olarak düşünmüyorum.
Paranı az daha biriktirip kasanda ki ram'in aynısından alıp tak. 16 gb olsun.8 GB Kingston XMP Savage RAM'e anakartında takılı halde sahibim ve üzerinde 4 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum.
Aslında ilk olarak 16 GB RAM almak istiyordum ama 16 GB RAM gereksiz dediler. Bende 12 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum o yüzden.Paranı az daha biriktirip kasanda ki ram'in aynısından alıp tak. 16 gb olsun.
Peki 16 GB RAM'i 2 tane tek modül mü almalı mıyım ? Yoksa 2x8 mi almalıyım ?16 yap bence de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.