Za proje oyuncu koltuğu alınır mı?

SuleymanCakir

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
467
Çözümler
4
Merhaba arkadaşlar Facebook market kısmında gezerken aşağıdaki resimdeki oyuncu koltuğu gözüme takıldı. Ayrıca hoşuma da gitti. Sizce 680 TL bu koltuk alınır mı?

gamekoltuk1.jpeg


gamekoltuk2.jpeg
 
Satıcı ile görüştüm. Sadece havale ve sonra kargo şeklinde çalışıyor. Bende N11 GittiGidiyor Trendyol Hepsiburada gibi sitelerde mağzası olup olmadığını sordum. Onlarla çalışmadığını belirtti sonuçta sadece Facebook gördüm parayı yollasam ne gelir belli olmaz belki de sorun olmaz ama %50 %50 oran var riske girmeye değmez bence.
 
Almanızı önermiyorum daha konuşmayı bilmiyorlar kargo yok kendi aracımızla getiriyoruz diyorlar Trendyoldan 1950 tl üzerinden satarım gibisinden konuşuyorlar bir de 😂 nasıl güven sağlayacaksınız diyorum sağlamız biz diyor sahibinden üzerinden get ile satın diyorum komisyona kesilen ücreti fiyata eklersiniz dedim saçmalamaya başladı kim ben mi satıcam get nedir falan dedi koltuğun nasıl olduğu belli değil zaten kırılır mı kalitesiz mi belli değil fiyat piyasadakilere göre ucuz diye bir de güvensizlikle uğraşmayın sorumluyla konuşurken adeta yoruldum
 
Almanızı önermiyorum daha konuşmayı bilmiyorlar kargo yok kendi aracımızla getiriyoruz diyorlar Trendyol'dan 1950 TL üzerinden satarım gibisinden konuşuyorlar bir de 😂 nasıl güven sağlayacaksınız diyorum sağlamız biz diyor sahibinden üzerinden GET ile satın diyorum komisyona kesilen ücreti fiyata eklersiniz dedim saçmalamaya başladı kim ben mi satacağım GET nedir falan dedi koltuğun nasıl olduğu belli değil zaten kırılır mı kalitesiz mi belli değil fiyat piyasadakilere göre ucuz diye bir de güvensizlikle uğraşmayın sorumluyla konuşurken adeta yoruldum.

Aynı muhabbetin benzerini bana da yaptı. 3-5 kuruştan kaçarken elimizdekinden de olmayalım gider 1.500 TL paşalar gibi alırım taksite bölerim kafam rahat oh.
 

Geri
Yukarı