Zafer Partisi’ne kapatma davası açıldı

Yav hocam HDP'den bahsediyorum lütfen konuyu farklı yerlere çekmeyin. Sizle aynı düşünmeyenleri de AKP'li ilân etmekten vazgeçin. Bi'siz düşünmüyorsunuz bu ülkeyi.
HDP genel olarak PKK'nın siyasi uzantılığını yapıyor ama CHP'nin içinde buna karşı çıkan sayısı çok az.

CHP'nin genel başkanı değişmeli ne kadar işe yaramaz vasıfsız insan varsa yönetim kadrosuna doldurmuşlar

Hdp zaten başlı başına terör partisi kapatılması ve HDP'li siyasilerin siyasetten uzaklaştırılması lazım
 
CHP'nin genel başkanı değişmeli ne kadar işe yaramaz vasıfsız insan varsa yönetim kadrosuna doldurmuşlar.

Hdp zaten başlı başına terör partisi kapatılması ve HDPli siyasilerin siyasetten uzaklaştırılması lazım.
Haklısınız hocam ama bunu dediğiniz zaman sizi AKP'li ilân ediyorlar :D
 
Haklısınız hocam ama bunu dediğiniz zaman sizi AKP'li ilân ediyorlar :D

Böyle diyenlerin çok büyük kısmı sol gerici, kadın haklarını savunup mülteciler kalsın diyenler
@495477 bir duyuma göre kılıçdaroğlu giderse CHP dağılacak diyorlardı.

Öyle olacağını pek sanmıyorum sağ da ana akım partiler hep değişti sol da ise ana akım parti bazı zamanlar hariç hep CHP olarak kaldı böyle güçlü bir partiyi ( her ne kadar kılıçdaroğlu berbat yönetsede ) dağıtmazlar.
 
Bu habere sevinen az zekalılara sormak lazım Afgan-Paki sapıklarının taciz ettiği Türk kızları ve çocukları hakkında ne düşünüyorlar? Yarın bir gün kendi bacıları videoya çekildiği zaman gülücük atacaklar mı merak ediyorum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı