Zalman 500W PSU garanti belgesi sorunu

hzmendel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi günler dilerim yaklaşık 2 hafta önce ince hesaptan Zalman marka bir PSU aldım. Fakat PSU içinden sadece ürün ve kullanım klavuzu çıktı ben herhangi bir arızada ne yapacağım? Ya da İncehesap tarafından dolandırıldım mı?

Kapı gibi faturan var.

Evet var problem olur mu ince hesap sorumluluğunda değil mi? Bir de bu faturayı e fatura olarak çıktı alsak o da geçerli olur mu?

Ürün alırken garantisi olup olmadığını bilmeniz ve buna göre almanız gerekiyor ama bildiğim kadarıyla firma güvenilir firma. Faturayla sorunu çözebilirsiniz.

3 yıl garantisi var ürünün fakat belge koymamışlar bunu ben bilemem ki?

Benim SSD bozulduğunda aldığım firma "Sadece ürünü gönderseniz yeter, bizim sistemimizde gerekli belgeler var." demişti. Sizinkinde de öyle bir şey olabilir fakat siz yine de iletişime geçip isteyin derim ben.

Benim SSD bozulduğunda aldığım firma "Sadece ürünü gönderseniz yeter, bizim sistemimizde gerekli belgeler var." demişti. Sizinkinde de öyle bir şey olabilir fakat siz yine de iletişime geçip isteyin derim ben.
Dediğinize katiyen katılıyorum ama eğer ay sonuna kadar dakikalarınız yetişmeyecekse boşuna aramayın. 1,5 saatte anca açıyorlar.

Dediğinize katiyen katılıyorum ama eğer ay sonuna kadar dakikalarınız yetişmeyecekse boşuna aramayın. 1,5 saatte anca açıyorlar.
Anladım Faturam var zaten bir de o arıyorum açmıyorlar şikayetini çok duyuyorum fakat haklarını yiyemem SSD Ekran Kartı PSU hepsini incehesaptan aldım. Sorularım için 5 defaya yakın aradım her aramamda en geç 8 dk içinde açtılar en geç! :) Belkide şansıma ...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı