Zalman K400G vs Frisby FX2 FK-G406QU vs Logitech G105

Firostr

Megapat
Daha fazla  
100 TL gibi bir bütçem var.
Başlıkta isimleri görülen 3 klavye arasında kararsız kaldım.

Zalman K400G modelini düşünüyorum çünkü:
Frisby FX2 FK-G406QU gibi Çin malı değil.
G105 gibi tek renk aydınlatması yok.
Gene G105 gibi şekil olarak kötü değil.

Frisby FX2 FK-G406QU olanın ise şekli hoşuma gitti.

• Logitech G105:60 TL
  • Zalman K400G:75 TL
  • Frisby FX2 FK-G406QU:105 TL

Kararsız kaldım size danıșayım dedim.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden sağ olun.

Ben şu anda G105 kullanıyorum. Logitech'in Everest, Zalman, Frisby gibi markalarla karşılaştırılması büyük bir hata. Mekanik olmasa bile 20 milyon tıklama ömrü sunan bir klavyedir G105. Şekli konusuna gelince gerçekten ben de şeklinden hoşlanmamıştım ama insanın alışamayacağı hiçbir şey yoktur düşüncesiyle aldım, bilek desteği olmamasına rağmen açıkçası çok memnunum hiç rahatsız etmiyor alışıyorsunuz. Renklendirme konusunda haklısınız tek renk olması kötü fakat sırf kalitesi yüzünden ben yine G105 tercih ederdim Zalman ve Frisby'e karşı. İndirime girmesi de çok iyi oldu.

G105 kalite ile işi kapatıyor.
Buda benim kararsız kalmamı sağlıyor.
Logitech' in en sevmediğim huyu bir ürün çıkartıp 2 sene boyunca satması.
O fiyat kategorisinde tekrar bir ürün çıkarıp satması daha iyi olur. Neden?
Ürün eskiyor çünkü örneğin G105 in şekli, 2 sene önce tasarlanmış bir şekil olduğu için kötü.

Sizinle aynı fikirdeyim, Logitech, Gaming serisinde çok güzel şeyler elde etti ama daha aktif çalışması lazım. Ek olarak ta şunu belirteyim, mantıksal bir şekilde baktığımızda şık ama kaliteden ödün veren bir şey mi alırız, yoksa kaliteli ama az şıklığı olan bir şey mi? Uzun kullanmak için ben 2.yi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…