Zalman LE serisi neden tercih edilmemeli?

Ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim. Tabi birazda şans işi. Bence tek sorunu sesli çalışması sırf bu yüzden kasa ile birlikte değiştireceğim.

Son kullanıcı, yani ev kullanıcısı için fark olmaz. Günümüzde kaliteli PSU markaları zaten aktif PFC kullanıyor. Yani güç kaynağı değiştirmek için bir sebep değil. Teknik kısmına değinecek olursak. PSU şebekeden çektiği gücün tamamını kullanmıyor, geri kalanı şebekeye geri gönderiliyor. Aktif PFC ise bunu yaparken şebekeye yük bindirmiyor. Ev kullanıcısı için önemli bir şey değil, lakin reaktif sayaç kullanan sanayi vb gibi yerler bunun için de ek fatura ödüyor. Kısacası gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz.

Çünkü pasif PFC olan seridir. Z3 Plus ile de 600 LE gelir. Yaşanan sorunlardan sonra uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.
Bir sıkıntısı yok. Sadece potansiyel yetmeme durumu var. Kaldı ki biz bu kombinasyonu (Kasa+PSU) giriş ve orta seviye sistemlere öneriyoruz. Şu güne kadar sıkıntı çıkanını görmedim.

Hatta kullanan birini de ekleyeyim. @Jira

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı