G GökhanKABİL Kilopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar kasa arıyorum günlerdir 200-400 TL arası sizce bu alınır mı? Fazla RGB sevmiyorum.
S Skylogi45 Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #2 Alınılabilir ama indirim kovalarsanız daha iyi kasalar bulabilirsiniz. Gaming gecesinden kuzenime bu kasayı 350 TL'ye aldık.
Alınılabilir ama indirim kovalarsanız daha iyi kasalar bulabilirsiniz. Gaming gecesinden kuzenime bu kasayı 350 TL'ye aldık.
G GökhanKABİL Kilopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #3 Skylogi45 dedi: Alınılabilir ama indirim kovalarsanız daha iyi kasalar bulabilirsiniz. Gaming gecesinden kuzenime bu kasayı 350 TL'ye aldık. Genişletmek için tıkla... Sharkoon flow ile bu kasa arasındayım çok rgb sevmiyorum sade olsun camlı olsun istiyorum.
Skylogi45 dedi: Alınılabilir ama indirim kovalarsanız daha iyi kasalar bulabilirsiniz. Gaming gecesinden kuzenime bu kasayı 350 TL'ye aldık. Genişletmek için tıkla... Sharkoon flow ile bu kasa arasındayım çok rgb sevmiyorum sade olsun camlı olsun istiyorum.
S Skylogi45 Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #4 GökhanKABİL dedi: Sharkoon flow ile bu kasa arasındayım çok rgb sevmiyorum sade olsun camlı olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sharkoon flow da güzel ama içinde fan yok. Ekstra sana maliyet çıkacak. TG4 de fanların rengini ayarlayabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla 14 farklı seçenek var.
GökhanKABİL dedi: Sharkoon flow ile bu kasa arasındayım çok rgb sevmiyorum sade olsun camlı olsun istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sharkoon flow da güzel ama içinde fan yok. Ekstra sana maliyet çıkacak. TG4 de fanların rengini ayarlayabiliyorsun. Bildiğim kadarıyla 14 farklı seçenek var.
G GökhanKABİL Kilopat Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #5 İçinde 1 tane fan var Sharkoon Flow'un bir tanede arkaya ben takarım o şekilde kullanırım diye düşünüyorum
İçinde 1 tane fan var Sharkoon Flow'un bir tanede arkaya ben takarım o şekilde kullanırım diye düşünüyorum
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #6 Bu kasa hakkında bilgisi olan varmı? Bende bu kasayı düşünüyorum yorumlarınız nedir?