Zalman R1 Nasıldır?

yipyip

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Kasa, Vatan Bilgisayar'da 600W PSU ve 3 adet fan ile satılıyor. Fakat içerisindeki PSU'nun 80 Plus serfitikası yok. Buna rağmen alan kişi sayısı yorumlardan baktığım kadarıyla epey fazla. Merak ettiğim 80 Plus çok da önemli olmayan bir sertifika mı, yoksa insanlar mı çok vurdumduymaz?
Bu arada havalandırma açısından hem ön kapak hem de üst kapak olmasından kaynaklı diğer kasalara oranla ekran kartı ve işlemci yaklaşık 2-3 derece daha sıcak çalışıyor. OC'suz ve tek GPU ile kullanacağımdan bunun benim için sorun olacağını sanmıyorum. Alternatifim ise Corsair Carbide Champ Spec 01. Bu da 600W PSU ile geliyor fakat bunda 80 plus olmasına rağmen fan sayısı 1. Ne yapmam gerektiğine pek emin değilim, fikirlerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Alternatifleri çok var. Bu yüzden önermediğim bir model. +80 Plus sertifikasına sahip modeller daha verimlidir. Almışken iyi bir +80 Bronze güç kaynağı alınmalı.

Alternatif model olarak Akasa Venom 600W ve Aerocool LS5200 modeller verilebilir.

Alternatifleri çok var. Bu yüzden önermediğim bir model. +80 Plus sertifikasına sahip modeller daha verimlidir. Almışken iyi bir +80 Bronze güç kaynağı alınmalı.

Alternatif model olarak Akasa Venom 600W ve Aerocool LS5200 modeller verilebilir.
Ürün seçenekleri sınırlı ve pahalı vatandan almamakla en iyi kararı almış olursun.
Kasayı vatan harici güvenilir bir satıcıdan psu'suz halde bulsam alıp kendim 80 pluslı bir psuyla kombine edeceğim ama nanokatalog, itopya ve benzeri siteler de hep paralel ithalat yaptığı için güvenemiyorum. Ondan dolayı bildiğiniz satıcılar varsa onlardan da alışveriş yapabilirim. Ankara'da olursa dükkana da gidebilirim farketmez.

DÜZENLEME
Zalman R1 1xUSB3.0, 2xUSB2.0 Midi Tower Kasa Fiyatı kasayı hepsiburadadan buldum. Siparişi de verdim, ilginiz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı