ZALMAN Z11 kasa nasıldır?

SerefBeksen

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yeni toplayacağım sistemde ZALMAN Z11 ve Corsair VS650 almayı düşünüyorum. Kasa nasıldır? Kablo yönetimi v.s hava sirkülasyonu gibi etkenler ile ilgili bilgi verirseniz memnun olurum. Özellikle kullanıcılarından cevap istiyorum.

Hocam z11 zaten yanılmıyorsam 5 fan ile beraber geliyor. 2 tanesi 8cm'lik olması lazım. Hem bu yüzden hem de filtreleriyle ilgili herhangi bir fikrim yok. Yani tam emin değilim ama altta ve üstte var diye biliyorum ben. Onun dışında gayet tercih edilen bir kasa. Kullanıcıları memnun. Ama su soğutma düşünüyorsanız uzak durun. Belki ileride VGA boşluğu size sıkıntı çıkarabilir. Ayrıca başka seçeneklerde mevcut.:D

Ben de Z11 kullanıcısıyım ama üst seviye sistemlerde pek tavsiye edilecek bir kasa değil.

Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama biraz daha büyük olsaydı daha güzel olabilirdi. Ayrıca 240mm su soğutma takacaksanız bu kasadan uzak durmanızda fayda var. 28 mm'den uzun ekran kartları da takılamıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüşü çok hoşuma gitti ama toz toplayıp toplamadığını bilmiyoruz. Dış görünüşü güzel olup toz toplayan bir çok kasa var piyasada. Sen bilindik markalardan şaşma bence.
Bilindik markalar derken? ZALMAN bilinmiyor mu? :D Hocam bence ZALMAN o kadar da yok sayılacak bir marka değil.

Ben de Z11 kullanıcısıyım ama üst seviye sistemlerde pek tavsiye edilecek bir kasa değil.

Malzeme kalitesi olarak gayet iyi ama biraz daha büyük olsaydı daha güzel olabilirdi. Ayrıca 240mm su soğutma takacaksanız bu kasadan uzak durmanızda fayda var. 28 mm'den uzun ekran kartları da takılamıyor.
Su soğutma düşünmüyorum. 2200 TL sistemim GTX 770 ve 6300 tabanlı. Ekran kartının enine boyuna nereden bakabiliyoruz bir site var mı?

Boyutu 260x126x38 mm yazıyor kaç mm yani bu kart ? Matematik 2 :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda adamlar Gigabyte Windforce takmışlar gayet rahat sığmış arada da bayağı bir boşluk var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı