Zalman Z3 kasa

Fanlar aşırı kaliteli olmasada kasadaki hava sirkülasyonu gayet iyi ,araştırmadan ve bilgi sahibi olmadan teneke demen doğru değil!

Kasa alırken bana da çok önerildi z3 Vatanda gördüm beğenmedim ama özellikleri iyi bir kasadır. Ben dış görünüşe de önem verdiğim için daha fazla para verip Zalman MS800 Plus aldım. Aldığım kasa da çok güzel bir kasa z3' ün büyümüş hali dibi denebilir. Bir kaç ay içinde içine sistemi kuracağım. Yanlış anlaşılmasın Z3 kötü demiyorum sadece benim hoşuma gitmedi.
Kişiden kişiye değişebilir tercihler bütçesi yüksek olan beğenir alır, beğenmez başka bir şey alır. Ama bütçesi kısıtlı olanlar için o fiyat aralığında olan kasalar arasında, çok ideal bir kasa kullanan ve memnun olan çok kişi var.

Son düzenleme:
Bunları fiyatına bakarak mı söylüyorsunuz? SLI ve su soğutmada sorun çıkaracağını bilmiyor musunuz? Ayrıca forumda yeni olmam bilgilerimin az olduğu anlamına gelmez kendinizi çok büyük görüyorsunuz sanırım ki akıl akıldan üstündür, egonuzu böyle yerlerde göstermeyiniz.
@Ayyıldız™

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…