omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #11 Zalman Z3 Plus ve Xigmatek Tauro 600W ikilisini alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. CM K380'in tasarımı pek de hoş değil zaten.
Zalman Z3 Plus ve Xigmatek Tauro 600W ikilisini alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. CM K380'in tasarımı pek de hoş değil zaten.
G Gamiurams Ziyaretçi 15 Mart 2014 #12 Kesinlikle Zalman Z3 Plus + Xigmatek Tauro 600W. Şahsen bende bu ikiliyi alacağım. Zalman Z3 Plus Artıları 36CM iç alan Fan düğmesi Daha iyi kablo saklama yerleri Üst kısımda çift fan yuvası Daha fazla usb girişi
Kesinlikle Zalman Z3 Plus + Xigmatek Tauro 600W. Şahsen bende bu ikiliyi alacağım. Zalman Z3 Plus Artıları 36CM iç alan Fan düğmesi Daha iyi kablo saklama yerleri Üst kısımda çift fan yuvası Daha fazla usb girişi
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #13 omy dedi: Zalman Z3 Plus ve Xigmatek Tauro 600W ikilisini alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. CM K380'in tasarımı pek de hoş değil zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyiz. Teşekkürler arkadaşlar. Silinen üye dedi: Kesinlikle Zalman Z3 Plus + Xigmatek Tauro 600W. Şahsen bende bu ikiliyi alacağım. Zalman Z3 Plus Artıları 36CM iç alan Fan düğmesi Daha iyi kablo saklama yerleri Üst kısımda çift fan yuvası Daha fazla usb girişi Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyiz. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
omy dedi: Zalman Z3 Plus ve Xigmatek Tauro 600W ikilisini alırsan daha iyi olacağını düşünüyorum. CM K380'in tasarımı pek de hoş değil zaten. Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyiz. Teşekkürler arkadaşlar. Silinen üye dedi: Kesinlikle Zalman Z3 Plus + Xigmatek Tauro 600W. Şahsen bende bu ikiliyi alacağım. Zalman Z3 Plus Artıları 36CM iç alan Fan düğmesi Daha iyi kablo saklama yerleri Üst kısımda çift fan yuvası Daha fazla usb girişi Genişletmek için tıkla... Aynı fikirdeyiz.
G Gamiurams Ziyaretçi 15 Mart 2014 #14 Yav herşeyi geçtim HDD ve SSD slotlarının kablo bölümü arkaya bakıyor. Buda kablo karmaşasını engelliyor.
Yav herşeyi geçtim HDD ve SSD slotlarının kablo bölümü arkaya bakıyor. Buda kablo karmaşasını engelliyor.
W Waku Hectopat Katılım 1 Şubat 2014 Mesajlar 69 15 Mart 2014 #15 GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Bu kasa daha hoş bence.
GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Bu kasa daha hoş bence.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #16 Waku dedi: GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Bu kasa daha hoş bence. Genişletmek için tıkla... Zalman Psu ile birlikte 303 lira, önerdiğin kasa 540 lira. Daha hoş olması fiyattan kaynaklanıyor olabilir.
Waku dedi: GRAPHITE SERİSİ™ 600TM MidT ATX PENCERELİ BEYAZ KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Bu kasa daha hoş bence. Genişletmek için tıkla... Zalman Psu ile birlikte 303 lira, önerdiğin kasa 540 lira. Daha hoş olması fiyattan kaynaklanıyor olabilir.
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 15 Mart 2014 #17 Bana sorarsan Cooler Master her zaman en iyisi. Ama bu durumda Zalman+Xigmatek daha mantıklı.
X xtreme Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 602 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #18 UstaUser dedi: Bana sorarsan Cooler Master her zaman en iyisi. Ama bu durumda Zalman+Xigmatek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar. Konu kapatılabilir.
UstaUser dedi: Bana sorarsan Cooler Master her zaman en iyisi. Ama bu durumda Zalman+Xigmatek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler arkadaşlar. Konu kapatılabilir.
n.tuna Hectopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 426 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mart 2014 #19 Zalman Z3 + Corsair vs 550 de olabilir.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #20 Ayas. dedi: Arkadaşlar benimde ayrı bir sorum olacak cm deki 600 watt 80+ sertifikalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. İçerisindeki PSU bu. Thunder 600W
Ayas. dedi: Arkadaşlar benimde ayrı bir sorum olacak cm deki 600 watt 80+ sertifikalı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. İçerisindeki PSU bu. Thunder 600W