Zalman ZM-NC3 200mm Fan 12"-17" (Almalı mıyım?)

O zaman akşama doğru bu ürünü sipariş edeceğim. Son olarak laptopun altına tam mı oturur yoksa küçük mü kalır?

@Murat5038
17 inç'e kadar desteği olduğu için büyük gelebilir ancak sorun olmaz. Büyüyünce tekrar kullanırsın Fan merkezleri deliklere göre ortalarsan güzel soğutma sağlayacaktır.
 
17 inç'e kadar desteği olduğu için büyük gelebilir ancak sorun olmaz. Büyüyünce tekrar kullanırsın Fan merkezleri deliklere göre ortalarsan güzel soğutma sağlayacaktır.

Akşama doğru siparişimi vereceğim o zaman. Siparişi, geliş süresini ve ilk kullanım tecrübemi buradan cevaplarım. Merak eden ilerde konuyu görüp faydalanmaları için.

Cevaplarınız için teşekkürler.
 
Pazartesi öğlen sipariş verdim bu sabah elime ulaştı. Kullanışlı, şık en önemlisi de işe yaradığını fark ediyorsunuz. İlla yine bir oyuna filan girince fan üstüne dokunduğunuzda klavyenin ''ESC, 1, 2 , 3 , tab, w, a, s, d'' bölümünün ısındığını fark ediyorsunuz ama fan çıkan sıcak havanın sıcaklığının azaldığını görüyorsunuz. Soğutucu gayet iyi ama 0 sessiz olduğunu söyleyemem.

@Murat5038'in dediği gibi laptopun alt hava kanallarına tam oluyor. Daha 1 gün kullandım şu an bir sorunum yok memnunum.
 

Sessiz çalışmasını beklemeyin fanların. Sessiz ürün kalitesiz üründür. Abartı derece olmayan fan normaldir. Fan pinlerini açabiliyorsan açıp 1 damla makina yağı damlatman iyi olur. Stokta dura dura yağ gitmiş olabilir yenilersen ses azalır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…