Zaman elimden kayıp gidiyormuş gibi

hitsizler

Hectopat
Daha fazla  
Sanki öyle bir an gelecekmiş ki en büyük hayallerimin yerinde kasiyerlik olacakmış gibi. Bir zaman sonra bunu sevmeye başlayacağım gibi geliyor. Hayalimi yaşayamayınca yaşadığım hayatı sevecekmişim gibi. Sanki çok da farklı değilmişim gibi herkes gibiymişim gibi geliyor. Ya başaramazsam ya olmazsa ya gece yarılarına kadar birileri için öğrenmem gereken matematik, fizik, kimya gibi dersleri öğrenmek zorunda kalırsam bu sistemin kölesi olmaya devam edersem. Ya bütün bir hayatım bir araba ve bir ev için sürerse. Bunu istemiyorum. Bu yüzden birilerine bağlı kalmamak için birilerinin eline bakmamak için birilerine muhtaç olmamak için yazılım öğreniyorum fakat ya yeteri kadar iyi öğrenemezsem o zaman ne olur? (14 yaşındayım 9. sınıf )

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük düşün hocam. Ne demek bir araba bir de ev, bir değil 10 tane teraslı evin ve herbirinden bir adet Volvo, BMW, Mercedes'in olsun. Güzel düşün güzel şeyler gör. Umarım bu seni üzen düşüncelerinden kurtulursun sevgili hocam.

Türkiye'de büyük düşünen adam hayal kırıklığına uğruyor ne yazık ki.

Aile baskısı çok fazla daha 2 gün önce 45 liralık kurs aldım diye bir ton laf yedim artık sıkıldım. Asıl amacım onların haksız olduğunu ispatlamak değil fakat o kadar geri kafalılar ki anlatamam. Borsa öğreniyorum kripto kodlama öğrenmeye başlayacağım fakat onları da bir kenara atmak istemiyorum ama eğer anne babam olmasalar yanlarında birkaç dakika durmazdım. Sürekli bana benim gibi düşünenlerin çok olduğunu bu kadar kolay olamadığını söylüyorlar hiçbir işime yaramayan dersleri öğrenmem için zorluyorlar. Bazen yurtta yaşamayı bile düşünüyorum fakat kalbim ile mantığım ters yatıyor

Bende senin gibi çok kaygılıyım, mesela ben daha 7.sınıfım ve 13 yaşındayım ama LGS'yi düşünüyorum. Ya geçemezsem diye. Derslerim çok kötü, ileriki mesleğimi düşünüyorum. Ama hep iyi yandan düşünmeye çalışıyorum, yıl 2022 olmuş, kim kaygılı değil ki, zaman çok hızlı geçiyor maalesef. Kendine bir hedef kur ve asla pes etme, kaygını yen.

LGS den 335 puan aldım seni korkutmak istemem ama üç gün boyunca azar yedim sadece azar ders çalışıyordum çalışınca da yapıyordum fakat artık sıkılmıştım yapmak istemiyordum yazılımıda o zamanlar öğrendim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…